Werken bij het leukste mediabedrijf van Nederland? Grijp nu je kans!

Het marketingteam van de NPO zorgt voor de promotie van alle NPO merken (o.a. NPO1, 3FM en NPO Start). Ook zorgen we voor de inhoud, planning, livegang, optimalisatie en evaluatie van al onze campagnes. Binnen dit team ben jij werkzaam voor NPO Start. NPO Start is de hele publieke omroep in één app. We zorgen ervoor dat mensen altijd de beste programma’s binnen handbereik hebben. NPO Start is er voor mensen die willen ontspannen, willen bijblijven en geïnspireerd willen raken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met het Start marketingteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen van campagnes voor nieuwe en bestaande programma’s en series. Je bedenkt hoe we nieuwe gebruikers kennis kunnen laten met het platform en analyseert (stuurt bij waar nodig) huidige campagnes. Je bent het contactpunt voor omroepen en het mediabureau en zorgt ervoor dat de campagnes in goede banen lopen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Gedurende een periode van vijf tot zes maanden kun je veel leren in een klein team in een unieke omgeving. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en in de praktijk te ontdekken of campagneplanning je ding is.

Je werkt mee aan campagnes, maakt mediaplannen en tegelijkertijd kun je mooi even proeven aan het leven op het Mediapark. Het betreft een fulltime functie (36 uur).

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij ambitieus en leergierig en wil je graag meer leren over het inrichten van (digitale) campagnes? Denk je graag mee over de online strategie van het platform en social media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is een must dat het Adobe pakket (Photoshop & InDesign) geen geheimen voor je kent.

Omdat we veel bezig zijn met het bedenken van nieuwe campagnes is het belangrijk dat je creatief bent. Dat je op basis van cijfers op nieuwe inzichten kunt komen en dit vertalen naar effectieve campagnes voor NPO Start.

Graag ontvangen we je CV en motivatie.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280