Vind jij het leuk om een super wisselende functie te hebben binnen een dynamisch mediabedrijf en te leren van alle disciplines op het gebied van Branded Content? ITV Studios Netherlands is één van de grootste contentproducenten van Nederland in verschillende genres en voor verschillende platformen en doelgroepen. Wil jij leren hoe je Branded Content onder de aandacht brengt en afstemt en hoe je merken aan formats kunt koppelen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het Branded Content team van ITV Studios Netherlands is dé gesprekspartner voor het creëren van impactvolle en effectieve (Branded) Content voor merken. Van vernieuwende crossmediale campagnes waarbij één boodschap over meerdere kanalen wordt verteld, tot slimme nieuwe manieren van product placement. We zitten dicht op de makers, waardoor we inhoud en commercie slim laten samenkomen.

Binnen ons team zijn de rollen van Sales, Creative én Projectmanagement vertegenwoordigt. Hierdoor werken we lean & mean en heel veelzijdig. Vanuit jouw rol ondersteun je het Branded Content team met diverse taken;

  • Je verzamelt relevante marktinformatie en trends op het gebied van advertising en Branded Content in het bijzonder en doet onderzoek in de markt naar merken en bedrijven met een actieve communicatiebehoefte;
  • Je leert meedenken in commerciële oplossingen en/of draagt die pro-actief aan;
  • Je denkt en schakelt actief mee in de PR van onze Branded Content op interne en externe kanalen;
  • Je draait binnen het team mee in de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt waar nodig.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een afwisselende stage in een jong, snelgroeiend bedrijf waar alle ruimte is om te groeien, te leren en te genieten. Voor de breaks tussen al het harde werken door hebben we de heerlijkste koffie een bedrijfsrestaurant met diverse gezonde keuzes en toffe ITV Events. Binnen deze rol is hybride werken voor maximaal 2 dagen per week bespreekbaar. Verder bieden wij je € 450,- bruto bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je studeert HBO Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbare opleiding;
  • Je bent allround inzetbaar, punctueel, initiatief nemend, georganiseerd en een harde werker;
  • Je hebt een flexibele instelling en een sociale persoonlijkheid; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Werken bij ITV Studios Netherlands B.V.

Meer over dit bedrijf

ITV Studios Netherlands is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Dat geeft ons toegang tot de catalogus van ITV Studios en stelt ons in staat om op hoog niveau content te ontwikkelen. ITV Studios Netherlands is als een van de grootste productiehuizen van Nederland een plek waar creatieve, ondernemende en bevlogen makers werken aan content in alle mogelijke genres en voor elk platform. Wij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten we miljoenen mensen te raken. ITV Studios Netherlands is een bedrijf waar we door middel van onze creativiteit en kwaliteit mensen inspireren. ITV is een van de grootste mediabedrijven in de UK. ITV bestaat uit enerzijds het grootste commerciële televisienetwerk in Engeland met diverse zenders. Maar ITV is meer dan alleen televisie. Het is ook een wereldwijd productie- en distributiebedrijf, genaamd ITV Studios. ITV Studios heeft in 13 landen lokale productiehuizen. ITV Studios Netherlands is er daar 1 van. Wereldwijd werken er meer dan 5000 mensen voor ITV. Global Entertainment, ITV Studios (GE) richt zich op de internationale verkoop en exploitatie van formats uit de catalogus van ITV Studios, Talpa en Twofour. En daaronder vallen onder andere wereldwijd fenomeen The Voice en de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior (134 versies in meer dan 180 landen). Maar ook het populaire ‘Love Island’, ‘Hell’s Kitchen’, ‘I’m A Celebrity…Get Me Out of Here’, ‘The Four’, ‘The Chase’ maar ook ‘Ik hou van Holland’. GE staat bekend om haar expertise op het gebied van het managen van shows die een groot publiek trekken, een groot mondiaal commercieel potentieel hebben en content via allerlei manieren, waaronder merklicenties, merchandising, commerciële integratie en digitale en sociale activiteiten, te monetariseren. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende ITV Studios-shows.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280