Stagiair Brand Partnership

Beschik jij over die supercharged creativity, ben je commercieel sterk en hou je van uitdagingen? Ben je daarnaast een echte relatiebouwer met een zakelijke mindset, beschik je over een winnaarsmentaliteit en zoek je een stage in een commerciële functie op het gebied van marketing en communicatie voor een toonaangevende organisatie in de dynamische mediawereld? Dit is dit je kans!

Wij bieden je een unieke stageplek ter versterking van Branded Content team van Talpa Entertainment Productions aan.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je zult de afdeling Branded Content ondersteunen door te helpen met een merk- en positioneringsonderzoek. Verder is dit de ultieme stage om je te ontwikkelen op het gebied van marketing, sales en communicatie.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een unieke leeromgeving waar je sales, marketing en communicatie kunt combineren in een leerzame stage bij Talpa.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een HBO/WO opleiding (bij voorkeur communicatie, marketing of media)
  • Je bent communicatief sterk
  • Je werkt graag zelfstandig en tegelijkertijd ben je een echte teamplayer
  • Je gaat pragmatisch om met uitdagingen en bent stressbestendig
  • Je denkt strategisch mee, zowel intern als extern
  • Je hebt sterke onderhandelskills

Werken bij Talpa Entertainment Productions B.V.

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions, gevestigd in Nederland, is een mediabedrijf dat zich richt op het creëren, produceren en distribueren van innovatieve hoogwaardige content concepten voor internationale televisieomroepen en over-the-top (OTT) platforms. We hebben een sterke aanwezigheid in het Nederlandse medialandschap en een langdurige internationale staat van dienst in content creatie en distributie. Met programma's als Marble Mania, Million Dollar Island en Het Jachtseizoen willen we mensen over de hele wereld entertainen, inspireren en verbinden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280