Ben je op zoek naar een stage met betekenis en impact? Een stage bij The Walt Disney Company Benelux betekent dat je onderdeel uitmaakt van de magie die we elke dag met veel plezier creëren!

Bij ons werk je nauw samen met het Affiliate Sales Public Viewing team, waarbij jij essentiële ondersteuning biedt aan onze projectcoördinator en commercial managers. Daarnaast bieden we talloze kansen voor het opstarten van je eigen projecten voor je professionele én persoonlijke ontwikkeling. The Walt Disney Company is een toonaangevende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming, inclusief Disney-parken, ervaringen en producten, evenals de distributie van Disney-media en entertainment binnen de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage werk je mee in twee teams: het Affiliate Sales team en het Public Viewing team. Deze stage is ontworpen om je een brede ervaring te bieden, zodat je zo veel mogelijk kunt leren!

Het Affiliate Sales Team houdt zich dagelijks bezig met het opzetten en beheren van de Benelux partnerships binnen onze telecom- en tv-providers zoals Ziggo, KPN, Odido, Proximus en Telenet. Waarbij de focus ligt op het creëren van contentmarketing, campagnes, activaties en loyaliteitsprogramma's voor Disney+, ESPN en onze lineaire zenders.

Het Public Viewing Team zet zich dagelijks in om ESPN toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Met jouw communicatie, strategische en analytische skills kunnen wij de verkoop van licenties aan publieke locaties verhogen. ESPN voor iedereen! Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en Sales vertegenwoordigers. Ook pak jij zelfstandig projecten op en denk jij mee hoe processen worden geoptimaliseerd, communicatie effectiever wordt en hoe onze sales wordt verhoogd.

Wat
BIEDEN WIJ?

Nog niet overtuigd? Hier een paar redenen - er zijn er nog veel meer - waarom je zou moeten solliciteren op deze stage:

 • Wij bieden een gezellige, informele en internationale werkomgeving.
 • Dit is een echte meewerkstage, waarbij je volledig deel uitmaakt van ons team.
 • Je zult door het hele kantoor je favoriete Disney-figuren tegenkomen.

Solliciteer nu om onderdeel te worden van de Disney-magie!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een HBO/WO-opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media entertainment of commerciële economie.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed vanwege het internationale karakter van ons werk.
 • Je hebt affiniteit met marketing sales en beschikt over analytische vaardigheden.
 • Enthousiasme en leergierigheid zitten in jouw DNA.
 • Je bent niet bang om te communiceren (ook als het mis gaat).
 • Je bent zowel een denker als een doener.
 • Sport en entertainment zijn helemaal jouw ding.
 • Je hebt kennis van MS Office.

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280