De afdeling affiliate distribution binnen The Walt Disney Company Benelux is op zoek naar een aanstormend en leergierig talent om het team te ondersteunen.
Als stagiair help je mee om onze thematische zenders (oa; National Geographic, FOX, 24Kitchen en Disney Channel) zo goed mogelijk te vertegenwoordigen bij onze partners. Verder zal je het team kunnen ondersteunen met verschillende leuke projecten, bijvoorbeeld evenementen en beheren van premiums.

Starten kan vanaf juni (in overleg).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling affiliate distribution werken we tijdens je stage samen aan de uitingen van onze kanalen bij verschillende partners waarbij jij presentaties maakt, sales cijfers analyseert, uitingen archiveert, deelneemt aan interne afspraken en marketing richtlijnen controleert en deelt. Binnen deze stage heb je contact met veel verschillende afdelingen binnen The Walt Disney Company Media Distribution. Het is een echte meewerkstage en waar je takenpakket kan groeien afhankelijk van jouw ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de trade marketing en sales van al onze thematische zenders; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media & entertainment of commerciële economie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Affiniteit met marketing, films, en series Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent niet bang om te communiceren ook als het mis gaat
  • Je bent een denker én een doener Je hebt plezier in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van PowerPoint is een vereiste

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms.
Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Kirsten Bense

Kirsten Bense

Adviseur Stage en Talentontwikkeling + 31 35 6466 271