Voor de social functie zoeken we iemand die toffe social-content gaat maken voor onze social kanalen Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. Je bedenkt en post content op onze social platformen, modereert de reacties op die content en maakt social analyses.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stage lopen bij Metro? Dit ga je doen!

Als social stagiair draai je volop mee in ons redactieteam. Je gaat helpen om ervoor te zorgen dat onze verhalen zo veel mogelijk impact en bereik generen. Je helpt mee met het verzorgen van de content op onze socials. Daarnaast krijg je je eigen verantwoordelijkheden en help je onze platformen verder groeien.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat bieden wij jou?

  • Je maakt onderdeel uit van een klein, maar hecht team. We leren je de kneepjesvan de online journalistiek en je krijgt de kans om eigen ideeën/strategieënuit te rollen op een landelijke nieuwssite.
  • Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Periode:

Ben jij beschikbaar voor een periode van minimaal drie maanden? Dan zien we jouw motivatie, cv en een aantal stukken van jouw hand graag tegemoet. Voorvragen kun je contact opnemen met recruitment@mediahuis.nlof telefonisch via 088 824 7721. Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de solliciteer button.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken je jezelf in dit profiel?

  • Je studeert Journalistiek of een andererelevante HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent op de hoogte van wat er speelt en hebt creatieve social-ideeën voor content dat past bij het nieuws van de dag;
  • Je kunt goed schrijven en socialmedia kent voor jou geen geheimen;
  • Je bent enthousiast, gedreven enhebt er bovenal heel veel zin in!

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Tijdens het begin van de pandemie is er een einde gekomen aan de krant Metro. Jammer voor de liefhebber van papier, maar het brengt ook veel nieuwe mogelijkheden met zich mee. In het afgelopen jaar hebben we Metro fors kunnen uitbouwen naar een online merk met een miljoenenpubliek. We brengen nieuws dat verbazing, verwondering, vertedering wekt, of een glimlach losmaakt Metro bereikt en activeert haar lezers overal. Een unieke stem in het medialandschap. Het nieuwsplatform voor jongeren en jonge volwassenen. Snel, catchy en overal en altijd beschikbaar.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280