Hou je van social media en schrijven? Ben je leergierig en sta je te popelen om ervaring op te doen op een echte redactie? Dan zoeken wij jou!

Op Culy.nl inspireren we dagelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten en food fotografie tot handige filmpjes over eten en slimme tips voor in de keuken. Culy haalt het mooiste en beste uit zowel de eigen keuken als de rest van het web. Om te verrassen met culinaire ontdekkingen uit de hele wereld.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als social media stagiair ondersteun je de redactie van Culy. Je onderhoudt onze social mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest), stuurt nieuwsbrieven en pushmeldingen uit, bedenkt social mediastrategieën en gaat interactie met onze lezers aan. Dit doe je in lijn met onze doelgroep en vanuit jouw affiniteit met eten.

Tijdens je stage is er ruimte om mee te denken tijdens brainstormsessies en stellen wij eigen initiatief op prijs.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je zal je begeven in een leuke en leerzame werkomgeving waar je als voltallig lid kunt meewerken. Je wordt onderdeel van een jong, energiek en ambitieus team waar je je passie voor food en content mee kunt delen.

Verder leren we je de kneepjes van het social media landschap en je krijgt de kans om eigen ideeën/strategieën uit te rollen. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding van € 350,- .

Dan zien we jouw motivatie, cv en een aantal stukken van jouw hand graag tegemoet via onderstaande solliciteerbutton.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet een hbo- of wo-studie op het gebied van social media, marketing, communicatie of journalistiek.
  • Je hebt een brede interesse in eten en alles wat er zich afspeelt in de foodwereld. Hierdoor snap je de Culy-doelgroep door en door.
  • Je kunt foutloos Nederlands schrijven en hebt een vlotte pen.
  • Je hebt kennis van social media en weet hoe je de likes laat binnenstromen, wat de nieuwste trends zijn en hoe je een goed engagement opbouwt.
  • Je weet hoe je statistieken interpreteert en hoe je hier slim op kunt inspelen. 
  • Je werkt hard en bent zelfstandig.
  • Je bent eventueel bereid om hier en daar ook redactioneel een stuk mee te schrijven (pre!)
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280