Zin om video’s te maken? Word Clipjesmaker! Wij geloven in jouw media-talent. Jouw ontwikkeling binnen het mediavak staat bij ons voorop. In een team van young professionals en stagiaires produceer en creëer jij video’s, foto’s, podcasts en social media content voor onze klanten en eigen kanalen.

Wat is jouw talent? Weet jij alles van TikTok, Instagram, interviewen of productie? Lees dan verder!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Clipjesmaker in deze social media en productie stage is geen dag hetzelfde. Je komt op de leukste plekken voor opnames, waarbij je interviewt of produceert en nauw samenwerkt met de videospecialist.

In de pre-productie regel jij alles voor de opnamedag. Social media is helemaal jouw ding, jij weet alles over social media trends en onderzoekt dit. Je krijgt vrijheid om je eigen (video)concepten uit te werken voor TikTok, Instagram, YouTube of LinkedIn. Jouw foto’s zijn scherp én je staat zelf ook voor de lens! Als presentator van een voxpop of in een podcast. En natuurlijk leer je alles over klantcontact en werken met opdrachtgevers.

Waar ben jij goed in en wat wil je leren? Daar gaan we mee aan de slag! Je kan ook een specialisme ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan voice-overs, presenteren, podcast, fotografie, camera en nog veel meer.

Laat zien in je portfolio waar jouw talent ligt en vertel in je motivatie wat jouw ambities zijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

We zijn niet voor niets genomineerd voor het beste leerbedrijf van 2024. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je omschrijft jezelf als een echte organisator
  • Je zit vol creatieve ideeën en werkt dit graag uit
  • Je weet alles van TikTok, Instagram en YouTube
  • Je bent nieuwsgierig en communicatief sterk
  • Je bent de hele periode beschikbaar, van 2 september t/m 24 januari.
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrijmibo

Werken bij Clipjesfabriek

Meer over dit bedrijf

Een energiek en creatief mediabedrijf: dát is Clipjesfabriek in Almere. Een plek waar young professionals met een unieke blik en innovatieve skills video’s, foto’s, animaties, podcasts en livestreams maken. Deze mediafabriek is gespecialiseerd in korte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Samen werken we aan creatieve concepten en formats voor video's.

Denk aan social media content, infomatieve video's, promovideo’s, rondleidingen, portretvideo’s, en natuurlijk animaties. Dit doen we voor onder andere voor de Gemeente Almere, het ROC van Amsterdam, Provincie Flevoland, Trimbos Instituut, SENF, HEMA, de nieuwe bibliotheek Almere en de Brandweer. We opereren vanuit hartje centrum van Almere, maar filmen door het hele land!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280