Ben jij helemaal thuis in het opbouwen van een community op social media, zit je boordevol ideeën en neem jij initiatief? Wij zoeken een stagiair voor onze Group Exercise Revolution (GXR) afdeling!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair van de Group Exercise Revolution (GXR) afdeling zal je voornamelijk betrokken worden bij het sub-brand dat we sinds januari 2019 met onze afdeling geïntroduceerd hebben. Het internationale project houdt zich bezig met onze virtuele, live en on demand groepslessen. In deze rol:

 • help jij actief mee met het stimuleren van zowel online als offline sales;
 • het opbouwen van een community op social media;
 • het bedenken, creëren & inplannen van content. Jouw creatieve ideeën zijn meer dan nodig en eigen initiatief is een vereiste.

Wil jij naast deze werkzaamheden een afstudeeropdracht uitvoeren? Dit is geen enkel probleem. Binnen dit project vinden we wel een onderwerp dat aansluit bij jouw studierichting. Je komt terecht in een leuk en hecht team waar veel gelachen wordt.

Wat
BIEDEN WIJ?

Basic-Fit is een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie met een duidelijke missie en inmiddels zijn wij de grootste fitnessketen in Nederland. Buiten Nederland hebben we clubs in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn zodat iedereen die fit wil worden, fit kan worden. Ons doel is om de komende jaren verder te professionaliseren en door te groeien. Hiervoor hebben we enthousiaste en gedreven collega’s nodig die helpen onze doelen te bereiken. Wij selecteren niet op kleur, wij vragen je alleen om onze oranje kleur te omarmen.

 • Wat kun je bij ons verwachten:
 • Een informele (jeans en sneakers zijn welkom), internationale (meerdere culturen werkzaam bij ons) en vriendelijke werksfeer
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden
 • Een passende stagevergoeding
 • Op loopafstand van treinstation Hoofddorp en gratis parkeren bij ons hoofdkantoor

En natuurlijk een prachtige gym (fitness, virtuele spinning, virtuele groepslessen) op ons hoofdkantoor waar je altijd gebruik van kan maken. Op dit moment werken alle hoofdkantoor medewerkers thuis, wij volgen altijd de richtlijnen van de RIVM.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Een creatieve student, je zit boordvol ideeën en je bent niet bang om input te geven
 • Je werkt gestructureerd, zelfstandig en je hebt gevoel voor humor. (niet onbelangrijk!)
 • Een 3e- of 4e-jaars student (HBO/WO) in de richting van marketing, communicatie of multimedia
 • Je hebt affiniteit met social media, marketing & communicatie en sport
 • Je schrijft foutloos Nederlands en kan je verstaanbaar maken in het Engels
 • (Basis)kennis van Adobe Photoshop/Indesign is mooi meegenomen!
 • Je bent per eind januari/begin februari beschikbaar voor circa 6 maanden

Wie is Basic-Fit

Met meer dan 2 miljoen leden en meer dan 800 clubs, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje kunnen we met gepaste trots zeggen dat we Europese marktleider in de fitness markt zijn. Onze missie is om fitness toegankelijk te maken voor iedereen zodat iedereen die fit wil worden, fit kan worden. Met ongeveer 3.500 werknemers hanteren we een eenvoudig lidmaatschapsmodel dat ongecompliceerde, essentiële en effectieve fitnesservaringen biedt die zowel betaalbaar als gemakkelijk toegankelijk zijn. Het internationale hoofdkantoor zit in Hoofddorp, Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende en enthousiaste medewerkers in zowel onze clubs als op het hoofdkantoor die willen meewerken aan ons innovatieve en snel groeiende internationale bedrijf en die onze passie voor fitness/sport willen delen. Naast transparantie is innovatie een van onze topprioriteiten. De ervaring, kennis en capaciteit van onze medewerkers voor innovatie vormen de basis van ons concurrentievoordeel. Heb jij een ondernemende instelling, heb je een open en vriendelijke persoonlijkheid en ben je nuchter van aard? Dan pas je goed bij ons!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280