Van The Real Housewives of Amsterdam tot Mocro Maffia: Videoland is dé streamingdienst van Nederland. We verleggen graag onze grenzen en vermaken onze fans elke dag met toffe social media content ter promotie van onze series, programma's en films. Van de spannendste momenten tot aan verslag doen op onze premières en zelf TikToks met castleden opnemen: we maken het allemaal.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je richt je vooral op het ontwikkelen en ondersteunen bij het maken van social media content voor alle kanalen van Videoland: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube Shorts: jij voelt je er helemaal thuis en levert nieuwe ideeën aan. In het kort jouw taken op een rij:

 • Social media content bedenken én zelf maken voor de Videoland-socials.
 • Ondersteunen op een set of evenement en zelf social media content opnemen; denk aan een première, fotoshoot of live-evenement.
 • TikTok-trends in de gaten houden en zelf uitwerken.
 • Ondersteunen bij het opzetten van redactieplannen.
 • Het Videoland-blog updaten.

Wat
BIEDEN WIJ?

We werken in een gezellig en ambitieus team waar je alles leert op het gebied van online redactie, social media, communicatie en marketing. Je krijgt een leuke afwisseling in taken en krijgt met jouw stage een kijkje achter de schermen bij onze producties en events.

Er is volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan met nieuwe ideeën. We werken een aantal dagen in de week op kantoor in Hilversum en een aantal dagen thuis.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent gek op Videoland en onze content.
 • Je bent veel op social media te vinden en op de hoogte van de laatste trends op TikTok, Instagram, Facebook en YouTube.
 • Je hebt ervaring met video's editen (zoals Adobe Première), Photoshop (en eventueel After Effects).
 • Je zit vol ideeën en bent pro-actief.
 • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk.
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt een vlotte schrijfstijl.
 • Je kunt starten in februari voor een periode van 5 maanden.

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, Buienradar en op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280