Wil jij ervaring opdoen bij de meest inclusieve omroep binnen de NPO? Lees dan verder hoe jij onderdeel kan worden van Omroep ZWART.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je krijgt een plek binnen de marketingafdeling van Omroep ZWART en bent onder andere betrokken in de content creatie en uitvoering hiervan. Het voornaamste doel is om de social media platforms van ZWART aan te voeren met content vanuit verschillende invalshoeken.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een fantastische kans om je te ontwikkelen bij deze inclusieve en diverse organisatie. Je kunt van betekenis zijn en deze organisatie verder vorm en kleur geven.

  • Je gaat samenwerken met een creatief team in een inspirerende kantooromgeving.

  • Je krijgt een vergoeding van € 475,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent al een expert in het editen van video’s en hebt ervaring in programma’s als Adobe Premiere Pro en Illustrator. Motion Graphics, Adobe After Effects en Photoshop zijn een pré.

Verder ben je een teamspeler, leergierig, heb je oog voor detail en zorg je graag voor een goede sfeer op kantoor, maar kunt individueel ook goed aan de slag. Je neemt verantwoordelijk in je werk en je bent flexibel. Je hebt een hands-on mentaliteit.

Werken bij Omroep Zwart

Meer over dit bedrijf

Dit zijn we! Wij zijn Omroep ZWART. Onze missie: nieuwe helden de kracht geven om een thuis voor iedereen te bouwen. ZWART is wat je krijgt als je alle kleuren mengt. In plaats van eenvormigheid willen wij variëteit. In mensen, ideeën en uitingen. Een plek waar iedereen zich kan herkennen. Waar iedereen de kans krijgt om zelf programma’s te maken, ongeacht kleur, afkomst, religie, gender, seksuele voorkeur, levensovertuiging of handicap. Wij willen Nederland laten zien hoeveel talent, creativiteit en positivisme er in ons land is, wat nu gemist wordt. Herken jij je in de waarden van Omroep ZWART? Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s binnen omroep ZWART aansluiting vinden bij de waarden van de organisatie: Uitgesproken, Grensverleggend, Nieuwsgierig en Verrijkend.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280