BNR zoekt stagiair social-media stagiair!

 TikTok jij jezelf een slag in de rondte, heb je Twitter uitgespeeld en Instagram jij het snot voor de ogen? Dan ben jij misschien wel dé stagiair die we zoeken voor de social media-redactie van BNR!

Bij BNR leer je samenwerken tussen de verschillende redacties en collega's, daarnaast zal je in je stageperiode meer leren over hoe je kwalitatief nieuws kan verspreiden en op een juiste toon stuurt naar de doelgroep die we willen bereiken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een hands-on stagiair die van aanpakken weet en actief kan meehelpen met het maken van social content voor BNR. We zijn actief op de bekendste kanalen, waar we steeds meer mensen weten te bereiken.

Als social stagiair ga je verder meewerken aan programma's als The Friday Move met Wilfred Genee.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je kunt alleen bij BNR stage lopen als je bent ingeschreven bij een opleiding! Stagiairs ontvangen maandelijks een stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Los van dat je zelf helemaal opgaat in socials, is het handig als je met je ogen dicht kan Photoshoppen en je de weg weet binnen Première Pro.

Werken bij BNR Nieuws Radio

Meer over dit bedrijf

BNR is een algemene nieuwszender met nét iets meer aandacht voor ondernemen en economie dan andere zenders. Het redactieteam is jong en enthousiast, en zit in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation. We maken content voor FM, online en social.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280