Vergeet Chersonissos, Lloret de Mar en Albufeira, beleef de zomer van je leven bij Bright! Het grootste Youtube-kanaal over tech zoekt een zomer stagiair die zorgt dat onze socials in de zomer goed gevuld zijn met de beste posts, stories en video's.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wie bij Bright stage loopt, doet heel veel ervaring op. Jij vult elke dag onze social kanalen met de leukste content. Van nieuws tot reviews en van TikTok tot Twitter. Je doet voorstellen hoe het beter kan (het kan namelijk stukken beter) en de zorgt ervoor dat we groeien. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar onder begeleiding van professionals. Geen stress.

Om je een idee te geven: Op TikTok hebben we bijna een half miljoen volgers. Op Youtube bijna 300.000 abonnees en opp Instagram bijna 50.000.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke werkplek op de redactie van RTL Nieuws in een klein team waar je veel leert. Er wordt regelmatig gelachen. Je mag veel zelf bepalen en leert verantwoordelijkheid nemen. Bij Bright ga je ook heus weleens koffie halen of een pakketje op de post doen, maar je bent vooral aan het doen waar jij van houdt; scoren op social.

Na je stage heb je er honderden posts gemaakt en je zal merken dat je kennis is gegroeid en je enorm veel hebt geleerd.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • TikTok, Instagram en Facebook hebben geen geheimen voor je.
  • Je kunt overweg met Photoshop
  • Je kan video's monteren (liefst in Premiere)
  • Je Nederlands is dik orde
  • Je houdt van technologie

Werken bij Bright

Meer over dit bedrijf

Bright is het toonaangevende Nederlandse mediamerk over technologie, innovatie en lifestyle. Sinds 2005 is Bright 'vol van vernieuwing'. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de game-changers en de eye-openers. Bright is sinds april 2015 onderdeel van het nieuwe RTL Z. Naast de nieuwsblog Bright.nl is er het 2-wekelijkse webmagazine Bright Ideas met duiding en achtergronden. Sinds september 2015 heeft Bright een eigen tv-programma. Ook is er elk jaar een groot event, de Bright Day.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280