Ben jij goed in online marketing? Bruis jij altijd van leuke ideeën? En heb jij oog voor het creëren van goede content op social media (Instagram en LinkedIn)? Wij zijn op zoek naar een stagiair die samen kijkt naar het optimaliseren van onze marketing. Van zowel goede content ideeën bedenken op de socials tot het verhogen van de conversie van de websites en het schrijven van nieuwsbrieven.

We zijn met een klein team waardoor er bij ons van alles mogelijk is. Je bent vrij in het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën in ons bedrijf. Hier krijg je natuurlijk ondersteuning bij. We zoeken iemand die ons kan ondersteunen en een gezellige en leerzame tijd met ons tegemoet wil gaan (ook na de stage is het eventueel mogelijk bij ons aan de slag te gaan)!

De startdatum, stageduur en aantal uren per week zijn bespreekbaar.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je houdt je bezig met verschillende taken, zoals:

  • Creëren van content op Social Media (Instagram, LinkedIn)
  • Conversie verhoging van de websites
  • Invulling geven in de lay-out van de websites
  • Je helpt bij het maken van digitale nieuwsbrieven
  • Meedenken over online campagnes
  • Ondersteunen bij andere kleine taken en het creatieve proces van het bedrijf

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fijne en gezellige stageplek waar je veel kan leren. Er is veel diversiteit binnen het bedrijf. Omdat wij alle photobooths zelf ontwerpen en maken in onze werkplaats is er veel ruimte voor creativiteit en denken wij allemaal mee met de groei van het bedrijf.

Wij bieden je de vrijheid in het ontwikkelen en toepassen van jouw creatieve ideeën in onze werkomgeving. Niks is te gek en we staan voor veel open. We geven je goede begeleiding met de opdrachten die je eventueel vanuit je studie voldaan moeten worden, maar ook begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. De begeleiding wordt voornamelijk gedaan door de enige vrouw bij de Jongens van de Photobooth. We zijn een klein en gezellig team waar we graag iemand verwelkomen!

Het liefst willen we een meewerkstage, maar een afstudeeropdracht is ook mogelijk bij ons.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die: - Creatief en zelfstandig is - Graag teksten (her)schrijft op een grappige en toegankelijke manier - Zich vrij voelt om met eigen ideeën te komen - Een goed gevoel heeft voor het creëren van content - De Nederlandse taal goed beheerst in geschrift - Een goed gevoel voor humor heeft - Eventueel kennis heeft met Adobe programma’s zoals Photoshop en Premiere - Kan ondersteunen bij andere kleine (creatieve) werkzaamheden

Werken bij Jongens van de Photobooth

Meer over dit bedrijf

Jongens van de Photobooth is het leukste photobooth-bedrijf van Nederland. Zo bedenken, ontwerpen en bouwen we al onze photobooths zelf. Een erg creatief proces in onze werkplaats. Dagelijks brengen wij onze booths door heel Nederland naar verschillende locaties; van festivals, bruiloften, restaurants, naar clubs en bedrijfsfeesten. Er zijn al veel toffe, mooie en hilarische kunstwerkjes uit onze fotopalen gekomen voor veel klanten; Tony’s Chocolonely, Dr Martens, Essent, Albert Heijn, Wildeburg, Mysteryland, Prime Video, ADE, Rumag, Into the Woods, Puma, IKEA en meer. Ons team bestaat niet alleen uit jongens, er is ook een vrouw werkzaam! We willen de leukste booths maken en groeien tot het grootste photobooth-bedrijf van Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280