Gaan jouw oren spitsen als de radio aan gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het ochtendprogramma op NH Radio is vanaf eind augustus op zoek naar een gedreven en creatieve stagiair. Van maandag t/m vrijdag staan wij samen op met de Noord-Hollander en praten de luisteraar bij over het laatste nieuws. Wil jij onderdeel zijn dan het Ontbijttafel team? Solliciteer dan nu

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij bent verantwoordelijk voor alles op het gebied van online: foto’s en video's maken voor Social Media, artikelen schrijven voor de site en het helpen bij redactionele taken. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen input. Wil jij leren nieuwslezen? Een reportage maken of wil je meelopen met een verslaggever? Veel is mogelijk!

Wat
BIEDEN WIJ?

De volledige verantwoordelijkheid op het gebied van Social Media. Jij maakt en bepaalt grotendeels welke video's er online komen. Naast het maken van video's leer je schrijven en produceren. Naast je vaste taken is er veel ruimte voor eigen input.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Kennis van videobewerking, Social Media en audiobewerking

Werken bij NH Media

Meer over dit bedrijf

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280