www.lkxg.nlWil jij deel uitmaken van een dynamisch, internationaal bedrijf en leef jij voor cosmetica en content? JOIN US! Bij ons krijg je de kans om je creativiteit te laten bloeien, mee te werken aan spraakmakende projecten en je kennis uit te breiden binnen een inspirerende werkomgeving.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Social media Content stagiair heb je een superveelzijdige en creatieve functie. Je beheert onder andere de socials van LOOkX Cosmetics for the Everchanging Skin en COSMANIA. Zo maak je onder andere toffe foto’s en video's voor Instagram, Facebook en TikTok en zorgt dat deze met een pakkende caption op het juiste moment worden geplaatst.

Daarnaast houd je je bezig met diverse contentitems voor op de verschillende websites en werk je mee aan onze nieuwsbrieven. Je wordt aangestuurd door de Content Marketing Manager en/of Online Marketeer.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je werkdag begint rond half 9. Je zegt de collega’s gedag en start de dag met een heerlijke latte macchiato gemaakt met een speciale LOOkX koffiebonen blend. Je klapt je laptop open en scrollt tegelijk met je telefoon door de Instagram feed om te kijken of je nog iets gemist hebt. Eenmaal gesetteld ga je even zitten met je stagebegeleider (Marketing Manager). Jullie bespreken wat er deze week op de socials gepost moet worden. Je gaat aan de slag met het maken en bewerken van foto’s en video's.

Ook heb je toffe ideeën voor TikTok aangeleverd die je verder mag uitwerken. Voordat je het weet is het alweer middag en heb je lunchpauze. Je wandelt met de collega’s even een rondje buiten voor een frisse neus of blijft lekker binnen zitten om je brood, salade of noodlesoep op te eten.

In de middag ga je verder met je social media items en maak je een beginnetje met een blog over de laatste make-up trends. Je vraagt of je de Marketing Manager nog verder kunt ondersteunen met het lanceren van het nieuwste skincare product en voordat je het weet is het 5 uur en mag je jouw laptop weer dichtklappen. Weer een dag voorbij gevlogen!

Wat
BIEDEN WIJ?

Waarom jij sowieso bij LOOkX Group stage wilt lopen?

 • Ruiken, smeren, sprayen en poederen. Jij kunt de nieuwste beautyproducten testen!
 • Je wordt écht onderdeel van ons gezellige team.
 • Het is een uitdagende en leerzame stage, waar veel ruimte is voor eigen initiatief.
 • Kom je met de trein? Ons kantoor zit 2 minuten lopen van het treinstation.
 • Één keer per maand geniet je van een heerlijk teamontbijt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een MBO- of HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Media of Marketing.
 • Jij durft jouw schermtijd niet delen. Je bent namelijk altijd online en verslaafd aan Social Media.
 • Je bent creatief!
 • Je bent super excited over beauty en cosmetica.
 • Je hebt kennis van grafische ontwerptools zoals Adobe Photoshop of Canva.
 • Ervaring met video editing is een pre.
 • Je schrijft foutloos Nederlands en een blog in het Engels schrijven is no big deal.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je bent in het bezit van een laptop.

Werken bij LOOkX Group BV

Meer over dit bedrijf

Zegt Cosmania, LOOkX, JANSSEN COSMETICS of misschien SoloBioMooi jou iets? Dit zijn allemaal merken of beautywebshops die horen bij de LOOkX Group. Dit overkoepelende moederbedrijf is in 1999 opgericht door Cindy van der Peet en Bas van Duivenbooden en blijft alsmaar groeien. Het eigen hoogwaardige (beautysalon) merk LOOkX, bestaande uit LOOkX Skincare en LOOkX make-up, vormt het grootste segment binnen de LOOkX Group. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend beautymerk dat wereldwijd verkrijgbaar is. Deze producten worden geproduceerd in Italië (Milaan) en Zwitserland (Montreux).

De inkoop, distributie en marketing wordt geregeld vanuit het hoofdkantoor in Heiloo (Noord-Holland), evenals alle marketing en communicatie van en voor de andere merken en webshops.

Websites: www.lookx.com www.janssencosmetics.nl www.cosmania.nl (+/- 80 verschillende merken) www.solobiomooi.nl (+/- 30 verschillende merken) www.yaviva.nl (+/- 30 verschillende merken voor bedrijven) www.lkxg.nl (voor bedrijven)

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP