Ben jij op zoek naar een te gekke en leerzame stage op het gebied van Social Media en Influencer Marketing en wil je meer praktijkervaring op doen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Versterk het SOCIAL team van Mediaxplain* en til jouw communicatieskills tot een hoger niveau. Mediaxplain* is op zoek naar een stagiair(e) voor de maanden januari/februari t/m september of in overleg langer. We zijn een ambitieus en toegankelijk bedrijf, waar we samen met jou als brand activators de merken van morgen maken!

Wat
BIEDEN WIJ?

Leer de belangrijkste pijlers binnen community management, content, advertising & influencer marketing

Een klantenportfolio waar je u tegen zegt

Samenwerken met de verschillende disciplines

Ontwikkeling van jouw talent binnen een ondernemende omgeving

Verantwoordelijkheid & ruimte voor eigen input en creativiteit

Ruimte om aan je afstudeeropdracht te werken

Een stagevergoeding van € 350,-

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO- of WO-student in de richting Communicatie, Marketing of Media Beheersing van de Nederlandse taal Kennis en affiniteit met content, social media, influencers en het medialandschap Creatief, leergierig, proactief en niet bang om met vreemden te communiceren Rijbewijs is niet verplicht, maar wel een pré

Wie is Mediaxplain

Wij zijn een onafhankelijk marketing- en mediabureau dat al sinds 2000 als pionier de markt verandert. Wij maken klanten succesvoller met media en marketing. Dat doen we door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen op het gebied van paid, owned en earned media. Altijd op een effectieve en spraakmakende manier en vanzelfsprekend 7 dagen per week. Wij zijn Mediaxplain*, omdat... Wij geloven in samenwerking en synergie. Tussen de klant en ons bureau, maar ook tussen de verschillende disciplines binnen Mediaxplain*. Zo creëren we het solide fundament voor jouw communicatie- en mediastrategie en bouwen dat uit tot de meest effectieve inzet. Dat doen we vanuit vaste klantenteams, opgebouwd uit verschillende disciplines. Korte lijntjes. Daar houden wij van.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280