Heb je altijd al onderdeel willen uitmaken van een contentmarketing agency waar content en experiences met elkaar gecombineerd worden? En zou je meer willen leren over hoe er nieuwe klanten binnengehaald worden in verschillende segmenten?

Door onderdeel uit te maken van het salesteam van Idtv+ kom je dit allemaal te weten.

Idtv+ is a storytelling company, we zijn verhalenmakers. We maken deel uit van Idtv en zijn het contentmarketingbureau binnen de organisatie. Al meer dan 45 jaar vertelt idtv verhalen. We weten alles over hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te vertellen. 

Bij idtv+ weten we als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Verhalen maken zit in ons DNA. Of het nu gaat om klanten als organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Van events en programma’s tot video en online. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage gaan we aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten, je krijgt te maken met verschillende bedrijven in verschillende segmenten waardoor je veel te weten komt over de inzet van storytelling en over de ontwikkeling van hoogwaardige content en experiences.

Je gaat aan de slag met het bijwerken en updaten van het programma Salesforce. Je doet veel research naar potentiële klanten voor IDTV+. Je gaat koud acquisitie plegen b2b. Samen bespreken wij hoe de ideeën omgezet worden in acties en hoe de doelen worden bereikt.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een mooie ervaring, een breder netwerk en veel meer kennis, bieden wij:

 • Een veelzijdige en actieve stage in een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)
 • Een stage waarin je zelfstandig en in teamverband kunt werken
 • De mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen
 • Inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf
 • Een kantoor om een potje te poolen als je een middagdipje hebt (in combinatie met thuiswerken voor zover dat kan)
 • En last but not least een gezellige huiskamer waar je voor € 3,95 uitgebreid kunt lunchen

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent bekend met het programma salesforce
 • Je vindt het leuk om research te doen naar potentiële klanten voor idtv+
 • Je vindt het leuk om koud acquisitie b2b te plegen
 • Je bent zelfstandig, representatief en klantgericht
 • Je volgt een MBO 4 opleiding richting marketing en sales, marketing communicatie of andere relevante opleidingen
 • Je bent communicatief vaardig

Werken bij IDTV

Meer over dit bedrijf

IDTV is een echte verhalenmaker. A storytelling company. Wij weten als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Wij vertellen al meer dan 40 jaar verhalen. Wij kennen de macht van de zappende kijker. En begrijpen hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te laten vertellen. Want een goed verhaal reist zelfstandig de wereld over. Wij weten hoe je een verhaal maakt. Of het nu gaat om organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen. Dit doen wij in de vorm van events, programma’s, video en online.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280