De afdeling affiliate distribution binnen The Walt Disney Company Benelux is op zoek naar een aanstormend en leergierig talent om het team te ondersteunen. Als stagiair help je het team om onze producten (content) zo goed mogelijk bij de consument te brengen via partners. Denk hierbij aan Disney+, ESPN, films die te huur en te koop zijn en onze TV kanalen. Doel is om onze content zo breed mogelijk beschikbaar te maken en zo veel mogelijk bereik en omzet te genereren.

Starten kan vanaf 1 Juli.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling affiliate distribution werken we tijdens je stage samen aan de release van onze films waarbij jij desk research doet, presentaties maakt, sales cijfers analyseert, uitingen archiveert, deelneemt aan interne afspraken en marketing richtlijnen controleert en deelt.

Het is een echte meewerkstage met veel verantwoordelijkheid en waar je taken pakket kan groeien afhankelijk van jouw ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de marketing en sales van al onze content; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media entertainment of commerciële economie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. werkzaamheden in een internationale omgeving
  • Affiniteit met marketing
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent niet bang om te communiceren ook als het mis gaat
  • Je bent een denker én een doener Je hebt plezier in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van Microsoft Office
  • Kennis van de Franse taal is een pré
  • Films kennis is een pré

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280