De afdeling affiliate distribution binnen The Walt Disney Company Benelux is op zoek naar een aanstormend en leergierig talent om het team te ondersteunen.

Als stagiair help je mee aan verschillende projecten zoals: film & serie releases bij partners zoals Pathe Thuis, KPN, Ziggo. Dit kan zijn voor de transactionele markt waar consumenten films kunnen huren (TVOD) en kopen (EHVL). Of, onze kanalen zoals 24 Kitchen, Nat Geo, FOX, Disney Channel etc. waarop we nieuwe series lanceren. Daarnaast kan je ook meehelpen met ESPN Zakelijk. ESPN Zakelijk verkoopt licenties aan publieke locaties die ESPN met daarop de Eredivisie willen tonen aan gasten (bars, casino's e.d.).

Starten kan vanaf Midden december zodat er voldoende tijd is om een overdracht te doen met de huidige stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling affiliate distribution werken we tijdens je stage samen aan diverse onderwerpen. Tijdens de stage is er ruimte om te groeien als je het goed doet. Het is een echte meewerk stage waarbij we je op basis van jouw ontwikkeling en nieuwsgierigheid je mee willen nemen in onze werkzaamheden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de marketing en sales van al onze producten; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media & entertainment of commerciële economie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. werkzaamheden in een internationale omgeving
  • Affiniteit met marketing & sales
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent niet bang om te communiceren ook als het mis gaat
  • Je bent een denker én een doener 
  • Je hebt plezier in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van MS office

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280