Ben jij gek op schrijven en heb je een zwak voor campers? Dan hebben wij de ideale stageplek. Per september 2024 hebben wij een stageplek beschikbaar op de redactie van het magazine Kampeerauto (oplage 70.000 exemplaren).

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en proactieve stagiair die het leuk vindt om dagelijks nieuwsverhalen te schrijven, maar ook te porren is voor achtergrondreportages en portretten over bijzondere campers of camperaars. Als stagiair bij de NKC word jij medeverantwoordelijk voor onze online communicatie. Jij onderhoudt en verrijkt onze content campagnes. Daarnaast kunnen we je hulp vragen bij het schrijven van blogs, nieuwsartikelen en het onderhouden van onze social media kanalen. Jij bent degene die leuke, creatieve en informatieve content creëert die past bij onze doelgroep.

De NKC is de grootste camperclub van Europa. We brengen negen keer per jaar het magazine Kampeerauto uit en daarnaast proberen we camperaars dagelijks te inspireren en informeren over het camperen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Het schrijven van blogs, nieuwsberichten en posts voor onze social media kanalen
 • Onderhouden van content campagnes
 • Creëren van content (tekst, foto’s en soms video’s)
 • Het schrijven van verhalen voor ons magazine Kampeerauto
 • Actief meedenken in de ontwikkeling content van de NKC
 • Bedenken van acties voor onze content campagnes

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplek voor minimaal vier dagen in de week gedurende drie tot zes maanden Deskundige begeleiding Een stagevergoeding van 400 euro per maand op basis van een volledige werkweek Startdatum in overleg

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • MBO of HBO-opleiding op het gebied van journalistiek, marketing of communicatie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Bekend met en/of nieuwsgierig naar werken in Photoshop en Indesign
 • Kennis van Microsoft Office
 • Zelfstandig en creatief

Werken bij NKC

Meer over dit bedrijf

Welkom bij de NKC - dé toonaangevende organisatie voor camperliefhebbers in Europa! Bij de NKC draait alles om het delen van passie, het bieden van informatie en het creëren van verbinding tussen camperaars. Als de grootste camperclub van Europa zijn we een dynamisch platform dat avonturiers van alle leeftijden samenbrengt, allemaal gekenmerkt door de liefde voor vrijheid en het gemak van het camperleven. Met ongeveer 70 toegewijde medewerkers en altijd ruimte voor zo'n 2 stagiaires, vormen we een hecht team dat gedreven wordt door onze gedeelde waarden en enthousiasme voor alles wat met campers te maken heeft. Bij de NKC geloven we in het belang van het bieden van hoogwaardige informatie, inspirerende verhalen en het faciliteren van ontmoetingen tussen gelijkgestemden. Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of nieuw bent in de wereld van het camperen, bij ons vind je altijd een warm welkom en een schat aan mogelijkheden om je passie te delen en te ontwikkelen. Naast het creëren van een levendige gemeenschap van camperaars, zijn we actief op diverse andere gebieden. We organiseren spannende camperreizen en evenementen, bieden (camper)verzekeringen aan, ondersteunen onze leden met voordelen en diensten via het NKC lidmaatschap en verstrekken deskundig advies over alles wat met campers te maken heeft. Sluit je aan bij ons team en word deel van een organisatie die niet alleen camperliefhebbers verbindt, maar ook jouw professionele groei en ontwikkeling ondersteunt. Ontdek de wereld van mogelijkheden die de NKC te bieden heeft en laat je inspireren door de vrijheid van het camperleven!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280