Binnen The Walt Disney Company zijn wij op zoek naar een stagiair, die ons kan versterken op de afdeling Publiciteit. Starten kan vanaf eind augustus, of in overleg eerder.

De werkzaamheden op de afdeling Publiciteit hebben als doel aandacht te krijgen op basis van free publicity in print en online media en op TV en radio voor alle nieuwe releases binnen het bedrijf, zoals nieuwe bioscoopfilms, DVD’s en Blu-rays, games, series/producties op de Disney Channels en nieuwe producten binnen Disney Consumer Products.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling Publiciteit werk je tijdens je stage samen met het team aan het uitzetten van winacties met media, perspakketten verzorgen en uitzetten, contact met pers, schrijven van persberichten en het te woord staan van journalisten en het bijhouden van alle media coverage.

Het is een echte meewerkstage met veel verantwoordelijkheid en waar je ruimte krijgt voor jouw eigen ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de marketing en publiciteit voor al onze releases in Nederland; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media & entertainment of commerciële economie 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. werkzaamheden in een internationale omgeving 
  • Affiniteit met marketing, films, series en games
  • Je bent enthousiast, pro-actief en een echte teamspeler
  • Nauwkeurig, oog voor detail en een resultaatgerichte instelling
  • Stressbestendig; je kunt goed omgaan met deadlines
  • Je bent een denker én een doener; je bent iemand die zowel zaken gestructureerd aanpakt en op een rij zet, als plezier heeft in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van PowerPoint en Photoshop is een vereiste
  • Kennis van de Franse taal is een pré

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company (TWDC) is een van de grootste entertainment organisaties ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Amsterdam).

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280