Binnen The Walt Disney Company zijn wij op zoek naar een stagiair, die ons kan versterken op de afdeling Communicatie Publiciteit.

De werkzaamheden binnen de afdeling hebben als doel aandacht te krijgen voor alle nieuwe releases binnen het bedrijf door middel van free publicity in print-en online media, op tv en radio. De nieuwe releases bestaan uit nieuwe (bioscoop)films, series op Disney+ en nieuwe programma’s van onze media channels. De media channels zijn STAR Channel, National Geographic, 24Kitchen en Disney Channels. Dit geldt ook voor nieuwe producten binnen Disney Consumer products.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling Communicatie Publiciteit werk je tijdens je stage samen met het team met o.a. aan het uitzetten van winacties met media. Je verzorgt perspakketten en hebt contact met de pers. Je schrijft persberichten en houdt alle media publicaties bij. Tot slot help je ook mee op alle evenementen.

Het is een echte meewerkstage met veel verantwoordelijkheid en waar je ruimte krijgt voor jouw eigen ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de marketing en publiciteit voor al onze releases in Nederland; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media entertainment of commerciële economie 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. werkzaamheden in een internationale omgeving 
  • Affiniteit met marketing, films, series en tv-programma's
  • Je bent enthousiast, pro-actief en een echte teamspeler
  • Nauwkeurig, oog voor detail en een resultaatgerichte instelling
  • Stressbestendig; je kunt goed omgaan met deadlines
  • Je bent een denker én een doener;
  • Je bent iemand die zowel zaken gestructureerd aanpakt en op een rij zet, als plezier heeft in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van PowerPoint en Photoshop is een vereiste
  • Kennis van de Franse taal is een pré

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar.

The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280