Jij wordt onderdeel van het strategisch creatieve team ALLY en draagt bij aan de zorg voor de optimale projectbegeleiding en realisatie van 360 graden mediaprojecten, verkocht door de Ad Alliance clientleads en de strategen. Dit doe je in een team van zeer ervaren projectmanagers, productiemanagers, vormgevers en editor. 


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je leert projecten begeleiden op basis van briefings, met inachtneming van kwaliteit, tijd en geld en in samenspraak met de Adverteerder, Clientlead, Content & Campagne Strategen, Creatief en Productiemanager.
 • Je draagt bij aan het begeleiden en uitrollen van commerciële deals rondom videocontent en digitale inzet. Dit in de volste breedte zoals programma gerelateerde content, influencer campagnes, commercials, en online content.
 • Je leert schakelen met interne stakeholders en adverteerders en bent daarbij goed op de hoogte van de voortgang van een project/ campagne.
 • Je loopt mee met het productieproces en bent betrokken bij shoots.
 • Je zorgt voor de juiste benodigde materialen zoals agenda’s, bespreekverslagen en planningen. Regelt kick-offs en reviews en draagt zorg voor tussentijdse campagne-updates en het opzetten van eindevaluaties.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage bij Ad Alliance laat je kennismaken met de wereld van projectmanagement, productie, sales, creatie en strategie. Het is een gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Ad Alliance biedt ruimte voor eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid in een uitdagende omgeving die geen dag hetzelfde is.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je houdt van overzicht en bent een kei in plannen
 • Je laat je niet snel gek maken, je bent stressbestendig en oplossingsgericht
 • Je staat bekend als nieuws- en leergierig 
 • Je bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt affiniteit voor videocontent 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Werken bij Ad Alliance

Meer over dit bedrijf

Ad Alliance verzorgt de reclameverkoop voor de on- en offline mediakanalen van o.a. RTL Nederland, A+E Networks, Discovery Benelux, Viacom, The Walt Disney Company Benelux en Ziggo Sports. We verzorgen tevens de reclameverkoop van het Twitter-platform en de online videovoorraad van het DPG-netwerk inclusief de voormalige Sanoma-titels zoals Nu.nl. Ons netwerkt levert massabereik en toegang tot specifieke doelgroepen. We bieden een breed scala aan cross mediale campagne-oplossingen met een focus op video. Voor elke klantvraag hebben we een doeltreffende en creatieve oplossing van de strategie tot de executie.

www.adalliance.nl 

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280