Lot of Brands is een pr- & communicatiebureau, voornamelijk werkzaam in de sectoren media, cultuur & lifestyle. Lot of Brands werkt voor klanten als AVROTROS, 2-ater, Ilja Gort en DPG Media. Lot of Brands is een jonge organisatie met een klein team en heeft plek voor een stagiair(e) PR- & Communicatie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:  • Onder begeleiding (regionale) persberichten schrijven

  • Perslijsten maken en bijhouden

  • Contact onderhouden met pers

  • Website Lot of Brands beheren

  • Contentkalender en contentcreatie voor social media Lot of Brands

  • Mails / vragen beantwoorden

  • Meedenken met marketing- en communicatieplannen

  • Contact met influencers / managements over campagnes

Wat
BIEDEN WIJ?

Een vliegende start van je carrière, begint met een leerzame stageplek. Je begint je stage met inlezen en een workshop pr, zodat je een goed beeld hebt van wat de organisatie doet en wat pr inhoudt. Je gaat werken aan het vergroten van je kennis van het medialandschap en helpt mee om de zichtbaarheid van opdrachtgevers te vergroten via pr en influencermarketing. Daarnaast werk je aan de communicatie van de organisatie zelf.

We bieden je een stageplek bij een jong bedrijf in een klein team, met wisselende werkzaamheden en eigen verantwoordelijkheden. Locatie kantoor: Europalaan 500, unit 4.N.1, Utrecht. Manier van werken: In elk geval 2 dagen in de week op kantoor, waarvan 1 vaste dag. Verder mag je flexibel thuis of op kantoor werken. Het betreft een stageplek voor 36-40 uur / week. Stagevergoeding á 250,- / maand en een laptop indien wenselijk in bruikleen.

Startdatum: In overleg. Uiterlijk per februari 2022.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij enthousiast, leergierig en een doorzetter? Ben je goed met teksten en ben je creatief? Heb je een LinkedIn-account en ben je op dit moment bezig met een HBO-opleiding communicatie (of een aanverwante opleiding)? Dan zoek ik jou.

Werken bij Lot of Brands

Meer over dit bedrijf

Lot of Brands adviseert en ondersteunt bij het in de markt zetten van een (nieuw) merk. Dat kan een product of dienst zijn, maar ook een film, tv-programma of een persoon. Lot of Brands verzorgt de PR, communicatie en (on- en offline) marketing van jouw merk en is ook inzetbaar voor conceptontwikkeling, het schrijven van pakkende teksten en voor workshops op het gebied van PR en communicatie.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280