Hoe pakken jullie dat aan?

We beginnen altijd met dezelfde vraag: wat wil ons publiek zien, lezen of luisteren? Dat is ons vertrekpunt. Onze basis. Die aanpak zit kneiterdiep in ons DNA. Toen wij nog online publisher waren, hebben we geleerd dat dit het beste werkt. Nu helpen we merken vanuit diezelfde gedachte. Wat hun doelstelling ook is en waar hun doelgroep zich ook bevindt. Dit doen we voor mooie klanten als Samsung, Eristoff, ALDI en Henkel.

En nu zoeken jullie een…?

Fulltime stagiair Podcast & Content Marketing vanaf februari 2023. Kan je ook eerder beginnen? Graag!

Waaraan ga jij bijdragen met deze stage?
Je gaat ervoor zorgen dat Wayne Parker Kent zo goed mogelijk in de markt en op de kaart, wordt gezet. Dit betekent dat je namens Wayne Parker Kent de zakelijke markt voorziet van toffe en interessante content op onze social mediakanalen, in onze nieuwsbrief en op de website. Verhalen die recht uit het hart van Wayne Parker Kent zelf komen. Zowel via onze socials als via onze podcast The Brief.

Wat is podcast The Brief eigenlijk?Onze wekelijkse podcast over content, marketing en creatie. The Brief bereikt ruim vijfduizend luisteraars per aflevering en is daarmee één van de populairste marketing podcasts in Nederland. Elke show bespreken Head of Content Charlotte van Dijk en Creative Director Gerben van der Rijt de laatste trends en ontwikkelingen met (of zonder) interessante mensen uit de industrie. Een aflevering luisteren die je hier.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat doe je dan zoal op een dag?

Je beheert de website, blogs, nieuwsbrief en de social mediakanalen van Wayne Parker Kent. Je zorgt dat alle belangrijke nieuwtjes hier gedeeld worden en dat dit op zo’n manier gebeurt dat de likes binnenstromen. Je ontwikkelt eigenhandig nieuwe social media formats en produceert de content in tekst en beeld. Dit doe je vooral voor LinkedIn. Daarnaast zorg je ervoor dat onze podcast, The Brief, redactioneel en productioneel op rolletjes loopt. Je assisteert met het voorbereiden van de interviews, doet research, plant de opnames, helpt bij het publiceren van de show en het evalueren van de resultaten van de afleveringen. Je denkt mee over nieuwe gasten en ontwikkelt zoveel mogelijke goede content vanuit de afleveringen.

Met welke gezellige mensen werk je samen?

Je werkt direct samen met de hosts en makers van de podcast, de Head of Content en de Creative Director, en af en toe met Creatie, Productie en Sales. Echt hele leuke mensen, al zeggen we het zelf.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een stageplek in een jong en enthousiast team waar je veel van kunt leren
 • Onze hulp om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in de richting waar jij graag heen wil
 • Wat middelmatige grappen tijdens de vrijdagmiddagborrel
 • Grappen die beter worden naarmate je meer van ons eigen bier, Superhelder, drinkt
 • Enthousiast geworden?

Meld je dan hieronder aan! Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling Recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@wayneparkerkent.com.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent fulltime beschikbaar vanaf januari/februari 2023
 • Je doet een studie in journalistiek, communicatie, creative business, media of marketing
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • Je snapt het verschil tussen B2C en B2B strategie en communicatie
 • Je hebt een passie voor podcasts (maken) en social media.
 • Je weet hoe je interessante content kunt schrijven voor blogs, of wil dit graag leren.
 • We hoeven je niet constant te vertellen wat je moet doen, je pakt dingen ook gewoon zelfstandig op.
 • Je hebt geen hekel aan mensen (lees: je kunt in teamverband werken).

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Een creatief bureau met de kop omhoog en de blik vooruit. En een heilig geloof in de kracht van een goed verhaal. Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social posts en online artikelen. We doen het allemaal. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je die soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280