Discovery Benelux is op zoek naar een enthousiaste, gedreven stagiair(e) PR & Communicatie voor discovery+, Discovery, TLC & ID.

Wij zijn Discovery Benelux, onderdeel van Warner Bros. Discovery. Je kent ons ongetwijfeld van de populaire Discovery-programma’s, als Gold Rush en Deadliest Catch en de Olympische Spelen op Eurosport. Maar natuurlijk ook van TLC-programma’s als Say Yes To The Dress en 90 Day Fiancé én die spannende moordzaken op ID. Maar we zijn nog veel meer. Want wist je dat we daarnaast ook nog de zenders Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en discovery+ van inspirerende programma’s voorzien? 

Stagelopen bij het Pers & Communicatie team betekent ervaring opdoen bij ’s werelds grootste non-fictie mediabedrijf. Samen met ons en andere stagiaires krijg je de kans al je vaardigheden te tonen en mee te bouwen aan de mooie merken Discovery, TLC, ID en discovery+!


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen als stagiair?

Je gaat het Pers & Comms team ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden, afgewisseld met ad-hoc projecten. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn o.a.:

 • Je bereidt de PR-planning en de persberichten voor.
 • Je bent verantwoordelijk voor de perswebsite en het nieuwsgedeelte van de corporate site.
 • Je controleert de programma informatie.
 • Je verzamelt de clippings n.a.v. de persberichten.
 • Je assisteert bij persdagen en photoshoots.
 • Je coördineert zelfstandig projecten en voert deze uit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Over de stage:

 • De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week).
 • Duur is per september 2022 en voor 5/6 maanden (langer in overleg).
 • Stagevergoeding wordt geboden.

Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en CV zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  Wie ben jij?

  • Je bent gek op media! En je bent 3e of 4e jaars student in een HBO of universitaire opleiding, gericht op communicatie, media of journalistiek.
  • Je zoekt naar een meeloopstage en geen afstudeeronderzoek/opdracht.
  • Je bent creatief, efficiënt, werkt nauwkeurig en je hebt een proactieve houding.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je uitblinkt in schrijven.
  • Je beheerst de Engelse taal goed, in woord en schrift. Je Nederlands is perfect.


  Werken bij Discovery Networks Benelux

  Meer over dit bedrijf

  Wij zijn Discovery Benelux, onderdeel van Warner Bros. Discovery. Je kent ons ongetwijfeld van de Olympische Spelen op Eurosport en de populaire Discovery-programma’s, als Gold Rush en Deadliest Catch. Maar natuurlijk ook van TLC-programma’s als Say Yes To The Dress en 90 Day Fiancé én die spannende moordzaken op ID. Maar we zijn nog veel meer. Want wist je dat we daarnaast ook nog de zenders Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en discovery+ van inspirerende programma’s voorzien? 

  Dat doen we allemaal vanaf de culturele hotspot aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Met een gedreven team van meer dan 40 media professionals. Want we mogen dan wel onderdeel zijn van het wereldwijde Warner Bros. Discovery onze focus in Amsterdam is toch vooral gericht op de kijker in Nederland, België en Luxemburg.

  Dat is ook terug te zien in de lokale producties als Say Yes To The Dress Benelux, Louisa & Rowan, Jaimie: In The Vaes Lane en Eating With My Ex: Going Dutch. Programma’s waar we trots op zijn en waarvan we er graag nog meer maken in de toekomst. Help jij mee?

  Heb je nog vragen?
  OF WIL JE MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT MET ME OP

  Belinda Gelsema

  Belinda Gelsema

  Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280