Ben jij creatief, hou je van samenwerken, vind je het leuk om te schrijven en wil jij ervaring opdoen bij het leukste ticketingbedrijf van Nederland? Lees dan snel verder!

Als stagiair Online Marketing bij Eventim ga je je bezig houden met alle facetten van het Online Marketing-vak. Denk hierbij bedenken, creëren en opmaken van nieuwsbrieven en (direct)mailings, het beheren van onze planning en het up to date houden van onze homepage en social media-kanalen. Zo ben je het ene moment druk bezig met een creatieve tekst voor de mailing naar de oud-boekers van Holland Zingt Hazes en sta je het andere moment aan de rode loper van de première van Moulin Rouge om leuke beelden te schieten voor Instagram Story!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Verder staat jouw agenda dagelijks vol met;

 • Bedenken van pakkende en relevante captions en teksten voor onze nieuwsbrief en andere mailings;
 • Meedenken over de marketingcampagnes;
 • Bijhouden van planningen;
 • Up to date houden van onze homepage;
 • Voorbereiden van interviews voor de pers-events en premières;
 • Creëren van aantrekkelijke en boeiende (video)content op locatie voor onze social media-kanalen, zoals TikTok en Instagram.
 • Actief bijdragen aan creatieve brainstormsessies.

Wat
BIEDEN WIJ?

Eventim Nederland is één van de grootste ticketingorganisatie van Nederland, zo kun je bij ons terecht voor tickets voor o.a. Moulin Rouge, Ladies of Soul, Live At Amsterdamse Bostheater, Rammstein, maar ook voor festivals als Best Kept Secret en Indian Summer en evenementen als TT Assen.

Ons marketingteam bestaat uit een e-Commerce manager, vier online marketeers, een stagiair en drie collega’s van de Eventim Marketing Agency. Uiteraard ontvang je een goede stagevergoeding en worden jouw reiskosten vergoed. Nog belangrijker is dat wij informele en relaxte werksfeer hebben en vooral gezellige collega’s. Daar zul je snel genoeg achter komen wanneer je ook naar onze wekelijkse domibo komt, die al lekker om 16:30 uur begint .

Daarnaast is het mogelijk om verschillende concerten, shows en musicals te bezoeken, je moet natuurlijk wel weten wat je verkoopt!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Studerend aan een relevante opleiding, zoals Media Entertainment, Communicatie, Marketing, of vergelijkbaar;
 • Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor een periode van minimaal 20 weken;
 • Passie voor (creatief) schrijven en online marketing;
 • Basiskennis van foto- en videobewerkingsprogramma’s (bijv. Photoshop, Première Pro, Final Cut Pro en/of CapCut);
 • Je bent leergierig, enthousiast, creatief en proactief en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Wanneer je affiniteit hebt met musicals, concerten en evenementen maak je het plaatje helemaal compleet!

Werken bij Eventim

Meer over dit bedrijf

Het Duitse bedrijf CTS EVENTIM is marktleider in Europa en de op één na grootste speler op wereldniveau op het gebied van ticketing en live-entertainment. Eventim is aanwezig in meer dan 25 landen voor ticketing, heeft met EVENTIM LIVE een groot netwerk van aanbieders van live-entertainment en beheert daarnaast bekende zalen zoals de LANXESS Arena in Keulen, de K.B. Hallen in Kopenhagen en de EVENTIM Apollo in Londen. Met meer dan 75 medewerkers en jaarlijks 4 miljoen tickets die verkocht worden via haar systemen is Eventim NL één van de grootste ticketingbedrijven in Nederland. Tickets voor uiteenlopende events worden via eventim.nl (én fansale.nl) verkocht. Denk daarbij aan concerten van Rammstein en The Teskey Brothers, festivals als Indian Summer en Best Kept Secret, meezingshows als Holland Zingt Hazes en sportevents zoals de TT Assen en Libéma Open.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280