Marketeer, inspirerende en uitdagende marketingstage in Utrecht. Dit je kans om eens mee te mogen draaien in de dynamiek van een uitgeverij! VBK Media is de grootste uitgeefgroep van Nederland. Daarbinnen vertegenwoordigen Uitgeverij AnkhHermes en online magazine Inspirerend leven non-fictie op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en zingeving. Vanaf februari 2021, gedurende 5-6 maanden hebben wij stageplaatsen beschikbaar!

VBK Media is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96). Binnen ons uitgeefcluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen. VBK Media is niet alleen een veelzijdige uitgeeforganisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers en boekenwereld.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Ondersteunen van online (social media) en offline communicatie

  • Onderhouden van perscontacten en het versturen van persberichten

  • Meedenken en bijdragen aan lopende projecten en marketingplannen

  • Meehelpen bij het maken en redigeren van content

  • Ondersteuning bij e-mailmarketing

  • Er is zeker ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Wat
BIEDEN WIJ?

Het is een veelzijdige stage in een warm team waarbij je de unieke mogelijkheid hebt om dicht bij het maken van een boek te staan en je enthousiasme voor boeken te delen met een dankbare doelgroep. Je krijgt een bovengemiddelde stagevergoeding van € 400,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je maakt graag plannen en denkt out-of-the-box mee over marketing
  • Je bent online-minded en kent de ins en outs van Facebook en Instagram
  • Je schrijft graag en foutloos
  • Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker?

Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou!

Wie is Uitgeverij AnkhHermes

WIE IS VBK MEDIA

 

VBK uitgevers is een groep sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. VBK uitgevers maakt (e-)boeken in alles soorten en maten: (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken, chicklits en boeken over o.a. politiek, cultuur, tuinieren, spiritualiteit, wonen en kunst. Daarnaast produceren we tijdschriften, apps en websites, en organiseren we evenementen en manifestaties.

 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280