Volg jij alle trends en ontwikkelingen in de online wereld op de voet? Ben je commercieel ingesteld, analytisch sterk en heb je een passie voor cijfers en data? Dan bied RTL jou graag een stageplek!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je ondersteunt de marketingafdeling bij het maken van presentaties, analyses en dashboards. Je denkt na over de juiste verkoopargumentatie en komt pro-actief met insights.

We zijn op zoek naar een stagiair die met name ondersteuning kan bieden op het Online vlak. Je moet goed kunnen werken met Excel, nauwkeurig en analytisch zijn en het leuk vinden om met cijfers te werken.

Wat
BIEDEN WIJ?

De afdeling Marketing B2B & Research bestaat uit een team van 10 enthousiaste collega’s. Er wordt hard gewerkt binnen een informele en gezellige werksfeer.

De afdeling Marketing B2B & Research is onderdeel van de overkoepelende afdeling Marketing & Business Intelligence.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent student HBO of WO
  • Je volgt een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld digitale/interactieve media, (online)  marketing, communicatie, media & informatie management
  • Je hebt een sterke affiniteit met Online (en TV)
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding
  • Je bent analytisch, nauwkeurig en hebt cijfermatig inzicht
  • Je kan goed overweg met Powerpoint en Excel
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent spontaan, werkt hard maar houdt ook van gezelligheid

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie bij Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280