Dat de digitale wereld snel verandert weten we allemaal en COVID heeft digitaal (thuis)werken een boost gegeven. Een organisatie van nu moet op deze veranderingen inspringen en zorgen dat zij tools beschikbaar stellen om thuis goed te kunnen werken. Dagelijks doorgronden wij de digitale behoeftes van onze opdrachtgevers en blinken wij uit in innovatieve oplossingen.

Concreet ontwikkelen wij desktopapplicaties en mobile-apps voor organisaties vanaf +/- 500 medewerkers. Dit zijn oplossingen die ervoor zorgen dat mensen hun werk sneller en eenvoudiger kunnen uitvoeren. We gebruiken hiervoor als basis high-end softwareplatformen om sneller tot resultaat te komen voor onze opdrachtgevers.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op dit moment hebben wij een 0.1 versie ontwikkeld van een mobile app builder voor de zakelijke markt die wij dit jaar willen uitrollen. Alle online marketing, in de breedste zin, voor deze builder moeten we creëren. Daarnaast gaan wij ons productscala verbreden en ook hiervoor moeten we alle marketing in stelling brengen. Je gaat ons helpen met onder andere:

 • Online content creëren
 • Online beeldmateriaal creëren
 • Search Engine Optimization (SEO)
 • Campagnes uitvoeren op LinkedIn
 • App store content creëren
 • App store pagina online promoten
 • Zorgen dat we online beter gevonden en gelezen worden
 • Analyseren en rapporteren van online resultaten
 • Aanpassen en verbeteren van online marketing

  Wat
  BIEDEN WIJ?

  Een gave stageplek in een van de mooiste kantoren in Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit een mix van nuchtere jonge mensen en hoogopgeleide developers. Wat zij delen is de passie voor digitale innovatie. Er valt bij ons veel te leren.

  We doen niet aan hiërarchie en daardoor is er een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Lunch en vrijdagmiddagborrels zijn uiteraard voor onze rekening.

  HERKEN JIJ
  JEZELF IN DIT PROFIEL?

  Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan het schrijven van pakkende content. Hiervoor beheers je de Nederlandse en de Engelse taal. Je volgt een HBO of Universitaire studie. Je weet wat SEO is en bij voorkeur heb je wel eens een website gemaakt met WordPress.

  Je bent communicatief, goed in staat om zelfstandig te werken en digitaal-creatief. Denk hierbij aan gebruik van Adobe Photoshop, Sketch (Apple), iMovie (Apple) of vergelijkbare tools.

  Werken bij Indocs

  Meer over dit bedrijf

  Indocs is een softwarebedrijf uit Utrecht dat schittert in het maken van mooie desktopapplicaties en mobile-apps voor de zakelijke markt. Met een team van 15 slimmeriken zorgen wij ervoor dat mensen sneller, eenvoudiger en vooral op een leukere manier hun werk kunnen uitvoeren. Marlink, Damen, Ballast Nedam, Stichting Matchis, Prins Bernhard Cultuurfonds, ProRail en de Universiteit Utrecht zijn een kleine greep uit de lijst van gerenommeerde namen waar wij voor mogen werken. Kom jij ons helpen online uit te blinken?

  De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
  Nog geen reviews beschikbaar

  Heb je nog vragen?
  OF WIL JE MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT MET ME OP

  Belinda Gelsema

  Belinda Gelsema

  Adviseur Werving Talent 035 6466 280