Entertainment-NL is een jong en ambitieus entertainmentbedrijf, waarbij het organiseren van evenementen, het managen van exclusieve artiesten (Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Karin Bloemen, Hans Klok en Chatilla van Grinsven), het verzorgen van boekingen tijdens evenementen en het uitbrengen en in de markt zetten van nieuwe muziek tot de dagelijkse werkzaamheden hoort.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met het marketing- en salesteam ben je verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s van onze exclusieve artiesten. Je staat dagelijks in contact met opdrachtgevers en zoek je naar mogelijkheden om potentiële opdrachtgevers te bereiken, om nieuwe boekingen te genereren.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de marketing voor een aantal social media kanalen van onze artiesten en ondersteun je het managementteam met pitches voor televisieprogramma’s, het opzetten van samenwerkingen tussen artiesten en bedrijven (merkkoppeling) en help je met PR-werkzaamheden wanneer een nieuwe single wordt uitgebracht.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een kijk in de wereld van de carrières van een aantal van Nederlands bekendste artiesten;

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt affiniteit met de entertainmentbranche;
  • Je hebt een aantoonbare kennis op het gebied van Photoshop, Final Cut Pro, Microsoft-Office, WordPress en OpenCart;
  • Je bent representatief, zelfstandig, creatief, ondernemend, resultaatgericht, commercieel en stressbestendig;
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; -Woonachtig in omgeving Amsterdam;
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur).

Werken bij Entertainment-NL

Meer over dit bedrijf

Entertainment-NL is een jong en ambitieus bedrijf, waarbij het managen van artiesten tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Daarnaast kan je elke artiest,  social influencer of personality uit Nederland bij onze boekingsafdeling inhuren voor een evenement, privéfeest of bijeenkomst. Naast het managen en boeken van artiesten zijn wij ook organisator van zowel besloten als openbare evenementen. Ook hebben wij een eigen platenlabel genaamd ENL Records waaronder wij de muziek uitgeven van onze artiesten. 

Wij bieden beginnende, maar ook gevestigde merken een thuisbasis waar vanuit we een zakelijk verlengstuk zijn, want de top bereik je niet alleen.

Entertainment-NL is het officiële management- en boekingskantoor waar Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Danny De Munk, Hans Klok, Karin Bloemen en Chatilla van Grinsven exclusief worden vertegenwoordigd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280