Stepping Stone is op zoek naar een stagiair op het gebied van Media en Marketing voor een periode van vanaf 3 tot 6 maanden. Wie zijn wij? Stepping Stone is een jong productiehuis en produceert diverse soorten tv-programma’s voor zowel commerciële als publieke omroepen en momenteel houden we ons veel bezig met producties op het gebied van drama.

We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste team hebben we verschillende teams werken per programma. Voorbeelden van programma’s die we hebben geproduceerd, zijn: De Slet van 6 VWO, Swanenburg (NPO1) en Niet Zonder ons (Omroep Max).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op het gebied van Media en Marketing zal je ons helpen een nieuw product in de markt te zetten, te marketen en te verkopen. Je begeleid het hele proces van A - Z. Hierbij horen het beheren van de website, het inrichten van de webwinkel en het onderzoeken en gebruikmaken van de meest efficiënte marketingkanalen. Daarnaast zal je de kijkcijfers van onze programma's analyseren en marktonderzoek doen naar andere succesvolle programma's.

Kortom, het betreft een veelzijdige stagefunctie.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Wij bieden een leuke en leerzame stage in een dynamisch bedrijf.
  • We houden van gezelligheid en vrijheid in je werkzaamheden.
  • Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt ervaring met Office en Social Media
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent creatief Je volgt een opleiding op MBO- of HBO-niveau
  • Je kunt zelfstandig werken

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280