Wij zijn Omroep ZWART. Omroep ZWART is een publieke omroepvereniging die een zo breed mogelijk publiek wil bereiken. Kernwaarden daarbij zijn: grensverleggend, uitgesproken, nieuwsgierig en verrijkend. Doe je een MBO-, HBO- of HBO Associate Degree-opleiding, moet je bij voorkeur 9 maanden - maar 5 maanden behoort ook tot de mogelijkheden - stage lopen en heb jij een groot hart voor ZWART?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat actief meewerken aan de uitvoering van onze werving- en bindingcampagnes. Jij bent, samen met de community manager, verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrieven en socials. Naast planningen maken schrijf je persberichten, nieuwsbrieven en plaats je berichten op onze socials en website. Je pakt ook wat interne communicatie op.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fantastische kans om je te ontwikkelen bij deze inclusieve en diverse organisatie. Je kunt van betekenis zijn en deze organisatie verder vorm en kleur geven. Je gaat samenwerken met een creatief team in een inspirerende kantooromgeving. Je krijgt een vergoeding van € 475,- per maand. Voor je motivatie en cv kun je aanmelden voor 1 mei 2024 via: www.mediastages.nl

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een teamspeler, leergierig en zorgt graag voor een goede sfeer op kantoor, maar kunt individueel ook goed aan de slag. Je neemt verantwoordelijk in je werk en je bent flexibel. Je hebt een hand-on mentaliteit.

Werken bij Omroep Zwart

Meer over dit bedrijf

Dit zijn we! Wij zijn Omroep ZWART. Onze missie: nieuwe helden de kracht geven om een thuis voor iedereen te bouwen. ZWART is wat je krijgt als je alle kleuren mengt. In plaats van eenvormigheid willen wij variëteit. In mensen, ideeën en uitingen. Een plek waar iedereen zich kan herkennen. Waar iedereen de kans krijgt om zelf programma’s te maken, ongeacht kleur, afkomst, religie, gender, seksuele voorkeur, levensovertuiging of handicap. Wij willen Nederland laten zien hoeveel talent, creativiteit en positivisme er in ons land is, wat nu gemist wordt. Herken jij je in de waarden van Omroep ZWART? Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s binnen omroep ZWART aansluiting vinden bij de waarden van de organisatie: Uitgesproken, Grensverleggend, Nieuwsgierig en Verrijkend.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280