Ben je initiatiefrijk, creatief en supernieuwsgierig en heb je gevoel voor humor? Dan is deze stage voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw stageweek bestaat uit het creëren en publiceren van mooie, grappige en professionele content. Je vertaalt de contentmarketingstrategie en huisstijl naar pakkende teksten voor het blog, social posts en aanstekelijke video’s die je monteert en soms zelf filmt.

Je leert hoe je een goede contentkalender kunt opstellen en beheren, hoe je voor verschillende doelgroepen kunt schrijven en hoe je de social media-kanalen volop kunt benutten, monitoren en vanuit analyse kunt verbeteren.

Daarnaast ga je op den duur zelf interviews afnemen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke stageplek vanaf februari 2022 waar geen dag hetzelfde is en waar je leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt nauw samen met Yannick, onze Contentmanager. Ons kantoor is gevestigd in de voormalige Wielendraaierij op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort.

En verder krijg je:

  • Volop mogelijkheden en kansen om redactionele ervaring op te doen.
  • Een fulltime stageplaats voor minimaal 4 maanden.
  • Waar mogelijk taken afgestemd op jouw leerbehoeften.
  • Een stagevergoeding van € 250,- per maand op basis van vijf dagen per week.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een tweede- of derdejaars hbo-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of media. Je kunt goed schrijven, vindt het leuk om interviews af te nemen (of bent bereid dit te leren), hebt gevoel voor humor en bruist van de ideeën.

Daarnaast durf je actie te ondernemen en heb je bij voorkeur ervaring met fotobewerking en het monteren van video’s (geen vlogs).

Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt inzetten voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie.

Werken bij Stichting CliniClowns Nederland

Meer over dit bedrijf

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280