Comedy Central en Spike zijn op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair ter ondersteuning van de marketing afdeling in Amsterdam. 

De stagiair gaat meewerken aan het tot stand brengen van de marketing campagnes voor Comedy Central en Spike in de Benelux. In de rol van Marketing stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en is er voldoende ruimte voor eigen initiatieven. Als marketing stagiair werk je nauw samen met diverse PR, online/ social en  creative teams  binnen ViacomCBS.

Spike is grensverleggend, zoekt het randje op en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden; Spike brengt rauw entertainment in een mix van sports, films, tattoos, cars en meer. Dit uit zich in populaire shows als Top Gear, Ghost Adventures, Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters en Bellator MMA.

Comedy Central is de nummer 1 zender voor je dagelijkse dosis comedy. Met dagelijks de beste sitcoms, grappigste satire en meest bizarre animatie series. The Roast, Modern Family, South Park, How I Met Your Mother, Family Guy, zijn slechts een paar titels van shows waar je je mee bezig houdt tijdens deze uitdagende stage voor Comedy Central.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je assisteert de Marketing Coördinator en Marketing Manager met alle on-air en off-air marketing uitingen
 • Je hebt een actieve rol in het plannen van on-air promo’s en briefen en coördineren van marketingcampagnes
 • Er wordt van je verwacht dat je bij elke campagne pro-actief meedenkt, helpt en betrokken bent
 • Assisteren bij evenementen

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Je volgt een opleiding op (minimaal) HBO-niveau
 • Je hebt affiniteit met Comedy Central en Spike
 • Je bent flexibel en hebt een sociale persoonlijkheid
 • Je bent pro-actief, werkt zelfstandig en hebt een goed organisatorisch vermogen
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office (Word en Excel)
 • Je bent goed in plannen

Werken bij ViacomCBS

Meer over dit bedrijf

ViacomCBS Networks International is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld met veel van ’s werelds meest iconische merken. ViacomCBS creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows en games. Naast internationale shows brengt ViacomCBS Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en web. De zenderportfolio van ViacomCBS Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. Stuk-voor-stuk entertainmentmerken die behoren tot de grootste van de wereld. Naast het aanbieden van innovatieve streamingdiensten en digitale videoproducten, biedt ViacomCBS Networks International krachtige mogelijkheden in productie-, distributie- en advertentieoplossingen voor partners op vijf continenten en in meer dan 180 landen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280