Marketeer, inspirerende en uitdagende marketingstage in Utrecht.

Dit je kans om eens mee te mogen draaien in de dynamiek van een uitgeverij! VBK Media is de grootste uitgeefgroep van Nederland. Binnen ons cluster hebben wij verschillende uitgeverijen waar we zowel fictie als non-fictie uitgeven, daarnaast hebben we nog een aantal online platforms. Deze imprints zijn o.a. KokBoekencentrum, Ten Have, Omniboek en Z&K. VBK Media is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96).

Binnen ons uitgeefcluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen. VBK Media is niet alleen een veelzijdige uitgeeforganisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld. Vanaf januari/februari 2022, gedurende 5-6 maanden hebben wij stageplaatsen beschikbaar!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Ondersteunen van online (social media) en offline communicatie
 • Beheer en eindverantwoordelijke voor alle inkomende promotieaanvragen
 • Onderhouden van perscontacten en het versturen van persberichten
 • Meedenken en bijdragen aan lopende projecten en marketingplannen
 • Ondersteuning tijdens auteursbezoeken en evenementen
 • Er is zeker ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Naast een aantrekkelijke positie in ons marketingteam, krijg je € 400,- stagevergoeding per maand en bij geen beschikbaar studenten OV vergoeden we de reiskosten
 • Als een van onze stagiairs krijg je niet alleen de kans om als volwaardig lid van de marketingafdeling werkzaam te zijn, je mag ook een toegevoegde waarde leveren tijdens de uitvoering van de marketingplannen
 • Tevens staan we altijd open voor jouw ideeën en input omtrent onze online en offline communicatie
 • Je kunt echt de diepte ingaan en ontdekken of de uitgeversbranche bij je past en je zodoende breed oriënteren voor vervolgstappen in jouw loopbaan.

Onze oud stagiair Manon over haar stage periode: “Wat er zo leuk aan deze stage is? Je bent echt onderdeel van een team, een team vol leuke collega’s. Ik heb ontzettend veel geleerd van de verschillende werkzaamheden en ik kon mijn vragen altijd stellen en naar mijn ideeën werd altijd geluisterd. Je krijgt echt mee hoe het is om bij een uitgeverij te werken en dat is ontzettend waardevol!”

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Ben jij een echte teamspeler en functioneer jij graag als een spin in het web?
 • Heb jij basiskennis van (online) marketing en wil je je graag verder ontwikkelen?
 • Begint je hart sneller te kloppen van boeken, in al hun verschijningsvormen én beleef je veel plezier aan social media?
 • Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker?
 • Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou!

Werken bij VBK Media

Meer over dit bedrijf

VBK uitgevers is een groep sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. VBK uitgevers maakt (e-)boeken in alles soorten en maten: (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken, chicklits en boeken over o.a. politiek, cultuur, tuinieren, spiritualiteit, wonen en kunst. Daarnaast produceren we tijdschriften, apps en websites, en organiseren we evenementen en manifestaties.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280