Jij bent commercieel ingesteld en krijgt energie van marketingacties, evenementen en media. Je bent flexibel, nauwkeurig én op zoek naar een leuke meewerkstage. We zijn op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat meedraaien bij team Commercie in een aantal toffe projecten. Je pakt verschillende taken op rondom het werven en behouden van leden, abonnees en donateurs. Je denkt mee hoe we de doelgroepen zo goed mogelijk kunnen bereiken en werkt onder leiding van onze marketeers plannen uit. Ook werk je mee aan evenementen zoals de Nederland Zingt en het Ondernemer Events. Dit alles doe je in een team waarbij je het niet erg om af en toe met je collega’s in het weekend of ’s avonds te werken. Kortom een stage met impact.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een prachtige werkplek in een bijzonder pand vlakbij Station Hilversum Sportpark. Je komt terecht in een team dat bestaat uit supergezellige collega’s en een enthousiaste stagebegeleider. Er is maandelijks een domibo en je ontvangt een ruime stagevergoeding van € 475,- uur o.b.v. 36 uur per week.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een HBO-studie Communicatie, Marketing/Sales, Commerciële Economie of iets vergelijkbaars

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

  • Je beschikt over een commercieel inzicht 

  • Je kan goed plannen, organiseren en bent nauwkeurig 

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt

  • Je hebt hart voor de missie van de EO en wil daar jouw unieke bijdrage aan leveren.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280