Heb jij affiniteit met het kijken van meeslepende love reality series, bloedstollende crime series of heerlijke programma’s zoals de Augurkenkoning? Ben je daarnaast goed in het schrijven van teksten en het uitdenken van concepten en campagnes? Dan zijn wij voor onze afdeling Marketing en Sales van RTL en Videoland op zoek naar jou!

Om onze Videoland-abonnees en RTL-kijkers zoveel mogelijk te voorzien van (relevante) aanbevelingen en communicatie zoeken wij een stagiair om mee te helpen met het opzetten en analyseren van e-mail en mobile campagnes. Daarnaast werk je mee aan RTL Thuis&Uit, waarvoor we onder meer premières van series en films organiseren en partnerships sluiten voor uitjes en live entertainment.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ga je aan de slag in het retentie team. Het team is er voor verantwoordelijk om onze kijkers en abonnees zo actief mogelijk te houden op onze platformen en ervoor te zorgen dat de ervaring goed is. Het is een veelzijdig team met onder meer redacteuren, social media marketeers, CRM-marketeers, designers en een analist. Je zal vooral de CRM- marketeers ondersteunen met het opzetten van e-mail en mobile campagnes in onze Marketing Automation Tool.

Tevens werk je mee aan campagnes en activiteiten voor RTL Thuis&Uit; schrijven van copy, verzamelen van beeldmateriaal, winacties opzetten, prijswinnaars blij maken, ondersteunen bij evenementen zoals premières etc.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding een leuke en leerzame plek in een divers team!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Enthousiast en leergierig

  • Ondernemend

  • Datagedreven

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Beschikbaar vanaf september

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, Buienradar en op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280