De stage bij LINDA.foundation is een meewerkstage (40 uur per week) van minimaal 5 maanden. Wij zoeken een enthousiaste HBO- of WO student(e) die vanaf eind augustus/begin september tot eind januari beschikbaar is, precieze data in overleg.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair zet je je in voor LINDA.foundation, maar je wordt ook ingezet voor promotionele activiteiten voor het tijdschrift LINDA. Gedurende de stageperiode help je onder andere bij de het coördineren van de LINDA.foundation inpakdag. De weken voor de kerst zijn altijd heel druk met evenementen, die soms in het weekend plaatsvinden.

Als stagiair ben je overal bij betrokken: van het bedenken van een evenement tot het schrijven van een artikel na afloop van dit event voor op LINDA.nl.

  • Bijhouden van mailbox en webshop
  • Coördineren van de jaarlijkse LINDA.foundation Inpakdag
  • Creatief meedenken met acties voor LINDA.foundation: hoe kunnen we de bekendheid vergroten en welke acties gaan we uitvoeren?
  • Coördineren van social mediakanalen en content verzamelen voor Instagram, TikTok en Facebook
  • Schrijven van artikelen voor op LINDA.nl

Wat
BIEDEN WIJ?

De LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. De stichting stelt zich ten doel om gezinnen met kinderen die in armoede leven een steuntje in de rug te geven: zij ontvangen aan het einde van het jaar eenmalig een set waardebonnen waarmee zij producten kunnen kopen bij winkels zoals Albert Heijn, Hema, H&M en Intertoys. Zodat zij wél die verjaardag van de kinderen kunnen vieren, iets lekkers met kerst op tafel kunnen zetten of een nieuwe winterjas kunnen kopen. Meer informatie staat op de website www.lindafoundation.nl.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar.

LINDA. magazine is de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1 miljoen mensen. Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te blijven.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je moet fulltime student zijn en staan ingeschreven bij een HBO- of WO- opleiding.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Voor deze stage is het aan te raden dat je niet te ver van Naarden woont of bereid bent een tijdelijke kamer in de buurt te zoeken (d.w.z. in Amsterdam/Utrecht/Gooi). Vanaf 1 december verhuist ons kantoor naar Amsterdam.

Werken bij Mood for Magazines

Meer over dit bedrijf

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA.magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280