Voor de marketingafdeling van LINDA. zoeken wij enthousiaste HBO- of universitaire studenten die van aanpakken houden. De marketingstage betreft een periode van 6 maanden, vanaf augustus 2024 t/m januari 2025.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Marketingstage

Tijdens de marketingstage ondersteun je de marketeers, communicatie PR manager en het abbo-team van LINDA. Reageren op gesponsorde social berichten, contact met abonnees, ondersteuning bij (pers)evenementen (ook productioneel), meewerken aan onze campagnes, uitvoeren van diverse marketinganalyses – en godallemachtig nog veel meer – behoren tot je takenpakket.

Ben je proactief, stressbestendig, flexibel, een teamplayer, creatief en noem je jezelf een aanpakker? Dan zou dit een match kunnen zijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat we bieden Op de marketingafdeling gaan creativiteit en commercie hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Wij bieden: een stage waarin je ongelooflijk veel leert én ervaart. Gedurende je stage heb je een vaste stagebegeleider bij wie je je ei kwijt kunt. De stagevergoeding is marktconform. Daarnaast;

  • Werk je samen met enthousiaste collega’s die met liefde bijdragen aan het merk LINDA.

  • Heb je ruime keuze uit verschillende masterclasses en kennissessies

  • Krijg je een bruisende werkplek in het mooiste gedeelte (Dudok-stijl) van het Talpa Network-pand in Hilversum. Door de aanwezigheid van radio- en tv-studio’s is hier altijd iets te beleven

  • Is er een fijn restaurant voor een gezonde en gevarieerde lunch

  • Zijn er gezellige borrels met alle collega's

  • Kun je gratis sporten (wekelijkse bootcamp en boksles en vrij gebruik van onze eigen inhouse gym).

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Praktische zaken marketingstage Je moet fulltime student zijn en ingeschreven staan bij een HBO- of WO- opleiding. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs. Voor deze stage is het aan te raden dat je niet te ver van Hilversum woont of bereid bent een tijdelijke kamer in de buurt te zoeken (d.w.z. in Amsterdam/Utrecht/’t Gooi).

Werken bij Mood for Magazines bv / LINDA.

Meer over dit bedrijf

Over LINDA. Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA. bereikt ruim 5 miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse socialmediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18 en 25 jaar. LINDA.magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 146.000 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks een half miljoen mensen. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden. Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280