Ga je slapen en sta je op met muziek? Ga je graag naar festivals en concerten en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekindustrie, dan is deze stage echt iets voor jou.

Stingray heeft meer dan 18 muziekproducten in verschillende formats (lineaire tv-kanalen, audiokanalen, streaming dienst, muziek apps) en zoekt een enthousiaste persoonlijkheid en creatieve geest die samen met een jong en dynamisch team zin heeft om deze producten onder de aandacht te brengen bij klanten en consumenten in heel Europa.

Heb je altijd al in de muziekindustrie willen werken en ben je tevens geïnteresseerd in de toekomst van televisie en media dan kun je bij Stingray een aantal mooie eerste carrière stappen zetten.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als onderdeel van het Marketingteam werk je aan de bekendheid van Stingray in Europa. Je werkt aan het vergoten van merken als Stingray Music, Qello, Yokee en Classica. Je hebt contact met klanten door heel Europa en bedenkt samen met de Affiliate Marketeer originele campagnes. Tegelijkertijd ben je bezig rechtstreeks de consument te benaderen samen met de Digital Marketeer. Je gaat ook helpen bij de samenwerking met festivals, het opnemen van content met artiesten en het voorbereiden van beurzen en events.

Wat
BIEDEN WIJ?

Ontspannen maar gedreven werkomgeving, waarbij 1 a 2 dagen op kantoor wordt gewerkt, en de overige dagen vanuit huis.


Stagevergoeding


Bekijk de blog blog.stingray.com/my-intern-life-summer-2021 over stagiairs die je voor gingen bij Stingray.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Gedreven, zelfstandig en gepassioneerd
  • Proactieve houding, kan zich vinden in een snel veranderende omgeving met veranderende prioriteiten
  • Teamspeler Verstand van de digitale wereld
  • Creatieve geest, begaan met de toekomst van media en muziekindustrie

Werken bij Stingray Europe

Meer over dit bedrijf

Stingray is het grootste muziekbedrijf ter wereld in de B2B en vanuit ons kantoor in Hilversum maken wij muziekzenders in alle genres voor de EMEA regio!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280