Wil jij veel leren over online marketing en SEO in het bijzonder? En wil je deze kennis direct inzetten voor websites in allerlei branches? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een online marketing bureau in Utrecht-Oost en bieden een leerzame stageplaats voor de duur van minimaal drie maanden.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage leer je alle ins en outs van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Je leert niet alleen hoe je een website optimaliseert voor Google, je gaat ook aan de slag met het schrijven van blogs, adviezen en rapportages.

Concreet ga je dus ervaring opdoen met:

 • het SEO-optimaliseren van websites;
 • het (begeleid) schrijven van blogs;
 • zoekwoordonderzoeken, concurrentieonderzoeken en backlink audits;
 • het communiceren in een b2b-omgeving;
 • werken in WordPress;
 • Google Analytics, Search Console, Tag Manager en Optimize;
 • diverse andere professionele tools zoals ContentKing, MailChimp en Ahrefs.
 • Uiteraard krijg je volop de ruimte om aan je onderzoek / stageopdracht te werken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast kennis over SEO en online marketing krijg je:

 • een marktconforme stagevergoeding;
 • tijd voor het volgen van cursussen en workshops;
 • leuke borrels en uitjes;
 • begeleiding van experts binnen hun vakgebied.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent derde- of vierdejaars student bij een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of journalistiek. Je wilt je ontwikkelen op het gebied van online marketing en SEO in het bijzonder. Je bent proactief, leergierig, communicatief vaardig, nieuwsgierig en je kunt goed zelfstandig werken.

Omdat je in deze functie veel zult schrijven is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Het is een pre als je enige ervaring hebt met bijvoorbeeld html, SEO of Google Analytics, maar dit is niet vereist.

Werken bij SAGEON

Meer over dit bedrijf

Sageon is het leukste online marketing bureau in Utrecht. Sinds 2011 maken wij websites uit Nederland, België en Duitsland succesvol. Onze persoonlijke, goede en snelle service zorgt ervoor dat onze klanten klant blijven. Dit willen we graag zo houden. Onze ambitie is dan ook niet om het grootste internetmarketingbureau te worden, wel het bureau met de beste persoonlijke service en de meeste vakkennis. We laten bedrijven zien op welke manier zij online marketing strategisch kunnen inzetten om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Voor veel partijen nemen wij deze werkzaamheden ook daadwerkelijk uit handen. Denk hierbij aan het schrijven of optimaliseren van blogs en nieuwsberichten, het onderhouden van socialmediakanalen en het managen van Google AdWords campagnes. Zo dragen wij structureel bij aan het succes van onze klanten, en dat vinden wij mooi!

Wil je meer zien over Sageon, kijk dan op onze Insta pagina https://www.instagram.com/sageon_onlinemarketing/

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280