Ben jij een digital native met een passie voor Disney en Disney Channel? Kun je teamgericht werken, maar ook goed eigen projecten oppakken? En heb jij een Propedeuse voor een HBO/HEAO/WO opleiding met als accentrichting new media / media / communicatie of commerciële economie / marketing? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste stagiair die wij zoeken.

Lees hieronder alles over onze uitdagende stage vacature en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op gesprek.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Het bijhouden van de verschillende social media kanalen (YouTube en Instagram)
  • Het bedenken, verzamelen en ontwikkelen van interactieve content voor de social media kanalen
  • Het bijhouden van de social media kalender, zodat de juiste content op het juiste tijdstip gepubliceerd wordt
  • Contact onderhouden met de verschillende interne stake holders

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplek bij het nummer één entertainmentmerk van de wereld. Je draait mee als volwaardig team lid en je kunt een enorm leerzame stage verwachten met veel uitdagingen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je ben bezig met een Hbo-opleiding in de richting van marketing/communicatie 
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, open en enthousiast
  • Taal is zeg maar echt jouw ding. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je nou ook een woordje Frans dan heb je al een streepje voor
  • Kennis van Photoshop is vereist
  • Je hebt affiniteit met kinderen, je moet jezelf goed in de doelgroep kunnen verplaatsen

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280