Klaar om je recruitmentvaardigheden in te zetten in een wereld waar zelfs de meest geavanceerde technologieën niet zonder de trouwe krantenbezorger kunnen? Lees dan snel verder!

Bij Mediahuis Distributie weten we dat in de snelle digitale wereld van vandaag, de klassieke krantenbezorger nog steeds een cruciale rol speelt. Zelfs met drones en robots die ons dagelijks leven infiltreren, zijn het de vertrouwde handen van de bezorgers die ervoor zorgen dat de ochtendkrant op tijd op de deurmat ligt.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Maar laten we eerlijk zijn, het vinden van deze onmisbare helden is geen gemakkelijke taak, zeker gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen die we ontvangen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven en creatieve stagiair Recruitment die ons komt ondersteunen vanaf september 2024.

Als Recruitment stagiair bij Mediahuis Distributie ben jij de drijvende kracht achter het verbeteren van onze conversie van aanmelding naar daadwerkelijke starter. Je bent dus betrokken bij het hele recruitmentfunnel. Van intake tot aan starten. Verantwoordelijkheden:

  • Optimaliseren van het recruitmentproces om de conversie te verbeteren, rekening houdend met het hoge volume aan vacatures.
  • Voeren van intake en sollicitatiegesprekken met potentiële krantenbezorgers.
  • Managen van stakeholders en externe partners.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende stageplaats waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een dynamische werkomgeving binnen een toonaangevend bedrijf in de media-industrie. Een enthousiast en betrokken team om mee samen te werken.

Een stagevergoeding en goede begeleiding gedurende je stageperiode.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld HRM, Bedrijfskunde of Communicatie.
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed schakelen tussen verschillende stakeholders.
  • Je bent proactief, resultaatgericht en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent creatief en innovatief ingesteld en streeft voortdurend naar verbetering.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Bij ons vind je invloedrijke kranten, sterke radio en vernieuwende online platformen, gebouwd op een brede kennis van media en ons publiek. Zo bereiken we elke dag miljoenen mensen met titels als de Telegraaf, VROUW, Metro, Haarlems Dagblad en NSMBL. Online, landelijk en regionaal. Van onafhankelijke journalistiek tot commercieel en activerend. We prikkelen en verrijken onze lezers, terwijl we blijven streven naar groei en vernieuwing voor onze medewerkers, onze merken en onze partners. Stagiairs zijn het talent van de toekomst, daarom investeren wij graag in nieuw talent. Bij ons loop je een uitdagende stage op een van onze regionale afdelingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280