Altijd al willen stagen lopen bij het grootste entertainment bedrijf ter wereld? Wil jij een uitdagende stage, waarbij je de kans krijgt mee te werken over de te volgen marketing- en communicatiestrategieën van het nummer één entertainmentmerk van de wereld?

Ben jij creatief en heb je affiniteit met kinderen en zoek je een fulltime stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair op de afdeling Marketing Media Networks help je bij de uitvoering van marketingcampagnes voor de Disney Channels in de Benelux. Denk aan: Disney Channel, Disney Junior en Disney XD. Je bent de spin in het web op de afdeling en helpt met het bedenken en uitwerken van concepten. Verder heb je contact met bijvoorbeeld vormgevers, uitgeverijen, drukkers en andere partijen waar we samen mee werken.

Je draait mee als volwaardig teamlid en je kunt een enorm leerzame stage verwachten met veel uitdagingen.

Wat
BIEDEN WIJ?

De stageplaats is voor 6 maanden, 5 dagen/40 uur in de week (voltijd). Wij werken 4 dagen per week op kantoor te Amsterdam Noord, en eventueel 1 dag (maandag of vrijdag) vanuit huis. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Ben jij de commerciële creatief, de regelneef en heb je oog voor detail? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij The Walt Disney Company? Stuur dan je motivatie en CV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, open en enthousiast;
  • Je beschikt over een grote dosis organisatietalent en je bent oplossingsgericht;
  • Taal is zeg maar echt jouw ding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je nou ook een woordje Frans dan heb je al een streepje voor;
  • Kennis van Photoshop is vereist;
  • Je hebt affiniteit met kinderen, je moet jezelf goed in de doelgroep kunnen verplaatsen;
  • Je bent flexibel en wil graag nieuwe dingen leren;
  • Je bent geen opgever maar een aanpakker en durft je mening uit te spreken op de juiste momenten.

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280