Ben jij student Marketing & Communicatie en wil jij ook een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Sta je sterk genoeg in je schoenen om binnen startup organisatie impact te maken, dan ben je bij Pretty Plastic aan het goede adres.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je doet marktonderzoek en daardoor ben je in goed staat de juiste content te verspreiden middels de meest relevante kanalen ter ondersteuning van onze strategie. Je bent dus bezig met het verzamelen van content, teksten schrijven en het op zoek naar het pakkend beeldmateriaal en het verbeteren van conversie is je doel.

Jij en onze de marketing strateeg zijn samen verantwoordelijk voor marketingactiviteiten van Pretty Plastic.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende stage-ervaring in een dynamische en groeiende organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Je werkt nauw samen met enthousiaste, creatieve en professionele collega’s uit verschillende en disciplines.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Kan zelfstandig werken;
  • Schrijft gemakkelijk, in Engels en Nederlands;
  • Analyseert en ontwikkelt hypotheses;
  • Weet hoe (markt)onderzoek gedaan moet worden;
  • Vindt de juiste balans houden tussen kwaliteit en snelheid.

Wie is Pretty Plastic

Pretty Plastic is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht door drie ontwerpers vanuit hun liefde voor én kennis van circulair bouwen. We weten dat we staan aan het begin staat van een mooie toekomst. Al onze teamleden leveren een significante bijdrage aan het bedrijf en genieten veel vrijheid. We zijn klein en daardoor raak je betrokken bij alle processen en op die manier neem je dan ook echt een kijkje in onze keuken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280