Werken bij de meest uitgesproken mediaorganisatie van Nederland? Dit is je kans. De VPRO heeft weer een stageplek voor een creatieve en eigenzinnige (marketing)communicatie- of mediastudent die werk maakt van de in- en externe promotie van de VPRO richting collega’s, programmamakers, belanghebbenden en kijkers.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Binnen ons bevlogen en gezellige team ondersteun je de marcomspecialist intern & corporate. Je komt terecht in een dynamische, professionele omgeving waar je in korte tijd veel kan leren, verantwoordelijkheden krijgt, en er ruimte is voor initiatief en eigen ideeën. Als stagiair interne & corporate communicatie heb je contacten over de gehele breedte van de organisatie en ben je betrokken bij uiteenlopende werkzaamheden en projecten zoals: • schrijven wekelijkse interne nieuwsbrief

 • productie-assistentie interne Villa journaals

 • meehelpen bij events en feesten

 • bijhouden en bijdragen intranet

 • (mee)schrijven (pers)berichten

 • coördinatie interne promotie

 • mediamonitoring

 • eigen initiatieven

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplek op de leukste afdeling van de VPRO. De verschillende professionals van Publiek & Marketing begeleiden je in deze dynamische en uitdagende stage, maar je moet natuurlijk ook zelfstandig kunnen werken. We vinden het leuk als je je ontwikkelt en je krijgt de kans om eigen initiatieven te ontplooien. Er is beperkte ruimte om eventueel je eigen onderzoek te doen. Goed om te weten: wij halen onze eigen koffie ;-).


Je motivatiebrief en CV graag uiterlijk vrijdag 3 december 2021 insturen. De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 6 december 2021. De stage start op woensdag 12 januari 2022. In overleg kan eerder of later worden gestart.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent ambitieus en wil jezelf ontwikkelen.
 • Je hebt serieuze communicatievaardigheden, een brede maatschappelijke ontwikkeling en affiniteit met (marketing)communicatie, branding en merk(campagnes).
 • Je schijft met zorg teksten voor verschillende doelgroepen en wil daar meer over leren. Je bent assertief, hardwerkend, zelfstandig, accuraat, creatief en enthousiast.
 • Met Adobe Creative Suite kan je overweg, met name InDesign en Photoshop. Ervaring met emailprogramma’s en CMS is een pré (maar kunnen we je ook leren).
 • En je bent vanaf mid januari 2022 minimaal voor 4 maanden bij voorkeur full time (36 uur) beschikbaar.
 • Niveau: HBO+ Opleiding: Marketing/ Communicatie/ Media

Voor deze stagevacature geldt een stagevergoeding van € 325,- bruto bij fulltime stage.

 

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als Zondag met Lubach, Tegenlicht, Joardy Season, Sekszusjes TV, 100 Dagen in je hoofd en De wereld van de Chinezen. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280