Ben jij net zo gek op televisie en content als wij? Verslind je series zodra ze uitkomen? Tip jij jouw vrienden over de nieuwste films? Zit jij vol energie & ideeën, durf je vragen te stellen en volg je een opleiding in de richting van marketing en/of communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Voor CANAL+ zoeken we een stagiair (Marketing) Communicatie. Onze streaming service is de sleutel tot geweldige verhalen. Van live Eredivisie en tv tot award winnende films en series. Onderdeel van CANAL+ zijn ook andere geweldige merken zoals FilmBox, CANAL+ Action en Film1. Je werkt in een team met 7 enthousiaste professionals, waarbij jouw frisse kijk op zaken zeker gewaardeerd wordt. 


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je helpt bij het ontwikkelen van onze campagnes voor onze merken (CANAL+, Film1, FilmBox, CANAL+ Action, Canal Digitaal en Online.nl) en de lancering van nieuwe films & series
 • Je bedenkt en schrijft diverse teksten. Copy voor social media, catchy headliners voor persberichten en uitnodigende invites voor journalisten
 • Je ondersteunt bij de organisatie van evenementen. Van interne borrels tot junkets en alles wat daar bij komt kijken
 • Je maakt evaluaties, concurrentieanalyses en briefings
 • Je signaleert trends en weet deze om te zetten naar creatieve ideeën voor onze platformen
 • Je ondersteunt bij het opstellen en versturen van communicatie naar onze klanten

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een unieke stage-ervaring in een internationale snel veranderende werkomgeving
 • Een fijne werkplek waarbij je alles leert op het gebied van marketing & PR en hoe je diverse doelgroepen bereikt
 • Je leert samen te werken met verschillende partijen, zowel intern als extern en met internationale collega’s
 • Je mag zelfstandig aan de slag en er is volop ruimte voor jouw ideeën

Wij hebben een mooi kantoor in Hilversum op het Media Park. Je bent elke dag welkom om daar samen met je collega's te werken. Uiteraard is er de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Het belangrijkste: CANAL+ Nederland biedt een veilige omgeving waar iedereen welkom is, met respect wordt behandeld, een mening mag hebben en je de ruimte krijgt om te leren (en fouten te maken!). Waar je de ruimte krijg om jouw werk in te richten op de manier waarop dat voor jou werkt. En natuurlijk vieren we graag onze successen met gezellige borrels.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent gek op televisie, series of films. Eigenlijk alles wat maar met televisie, content of streaming te maken heeft.
 • Je data-bundel is bijna altijd leeg omdat je niet genoeg kunt krijgen om alles te volgen
 • Aansluitende opleiding (bijv. Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Media & Entertainment) 
 • Je durft te (om hulp) te vragen en bent ondernemend & nieuwsgierig
 • Je denkt vooruit en pakt dingen zelfstandig op
 • Je bent creatief en kan dat ook (foutloos en in correct Nederlands) op papier overbrengen

Werken bij CANAL+

Meer over dit bedrijf

CANAL+ is dé streamingdienst voor live tv, Eredivisie, meeslepende films en must-see series. Het aanbod bestaat uit een grote verscheidenheid aan diverse genres met één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus. De CANAL+ app opent de deur naar CANAL+ Originals zoals Paris Police en The Brigade, maar ook bijzondere en exclusieve titels van andere aanbieders. De app is beschikbaar in de appstores en te downloaden op smart-tv, telefoon of tablet. Daarnaast ook te streamen via play.canalplus.nl op desktop. Wereldwijd is CANAL+ actief in meer dan 50 landen en heeft meer dan 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië.

Samen met merken als StudioCanal, SPI International en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series. In Nederland is CANAL+ ook actief met de merken Canal Digitaal en Online.nl. En bieden wij 6 tv zenders aan; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Drama, Film1 Family, CANAL+ Action en FilmBox.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280