Rode lopers, afterparty’s, persdagen en sterren: filmdistributeur WW Entertainment (voorheen Entertainment One Benelux) is één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs van Nederland en is op zoek naar een out-of-the box denkende Marketing & Publiciteit stagiair voor de afdeling Film.

Jaarlijks brengt het bedrijf zo’n 20 nieuwe films uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen en 60 releases op DVD, Blu-Ray en digitaal. Een aantal titels die ze recentelijk heeft uitgebracht zijn Huisvrouwen Bestaan Niet 2, Mees Kees in de Wolken, 1917, Dark Waters, Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, Queen & Slim, The War With Grandpa, De Grote Sinterklaasfilm, Bon Bini Judeska in tha House, Meskina en AINBO: Heldin van de Amazone. Komende titels zijn Bon Bini Holland 3, Casa Coco, Ikwisthet, DOG, Foodies en overige Nederlandse en Amerikaanse producties. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


 • Begint het feestje pas als jij binnenkomt?

 • Komen je vrienden altijd naar jou toe voor advies?

 • Weet jij altijd als eerst welke filmpjes op dat moment viral zijn?

 • Wil jij meewerken aan (inter)nationale filmsuccessen?

 • Vind je het leuk om digitale creaties te maken en te experimenteren met online content?

 • Ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd je ervan om uit je comfortzone te stappen?


Dan zoeken we jou per januari/februari! Binnen de Filmafdeling werken we met een groep jonge enthousiastelingen, met een passie voor film en voor het vak. En daar zou jij zomaar tussen kunnen passen!

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens deze stageperiode ga je aan de slag met een mix van verschillende filmgenres. Er komen verschillende grote (inter)nationale producties aan in jouw stageperiode, waarbij wij niet kunnen wachten op jouw creatieve ideeën.


Het wordt namelijk een veelzijdige periode waarin veel creatieve concepten kunnen worden bedacht en uitgewerkt. We bieden een leuke werkplek in een gezellig nieuw kantoor in Amsterdam Noord.


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een HBO-opleiding
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage (geen afstudeerstage)
 • Je kunt goed werken met Adobe Creative Cloud en bent niet vies van een beetje Photoshoppen
 • Je bent veel handiger met social media dan je vrienden en vindt het leuk om hiermee te experimenteren
 • Jouw guilty pleasure is het kijken van vlogs en je bent op de hoogte van alles wat er gebeurt in influencersland
 • Je krijgt de kriebels van dt-fouten
 • Je hebt creatieve ideeën die ook nog eens kunnen worden uitgevoerd én je vindt het leuk om dit daadwerkelijk te doen!
 • Je hoeft niet je benen in je nek te kunnen leggen, maar bent wel flexibel; ’s avonds of in het weekend op een filmevenement werken vind je juist mega tof!
 • Je hebt altijd een glimlach op je gezicht. Tenzij de zon buiten schijnt, want dan gaat er niemand naar de bioscoop
 • Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en maakt er een uitdaging van je netwerk te vergroten

Werken bij WW Entertainment

Meer over dit bedrijf

Filmdistributeur WW Entertainment (voorheen Entertainment One Benelux) is één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs van Nederland. Haar slate bestaat uit commerciële en kwaliteitsfilms voor alle distributiekanalen, zowel Nederlands als internationaal product. In deze snel groeiende markt is WW Entertainment een solide bedrijf met een team van ervaren professionals met verstand van de markt. 

aarlijks brengt het bedrijf zo’n 20 nieuwe films uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen en 60 releases op DVD, Blu-Ray en digitaal. Een aantal titels die ze recentelijk heeft uitgebracht zijn Huisvrouwen Bestaan Niet 2, Mees Kees in de Wolken, 1917, Dark Waters, Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, Queen & Slim, The War With Grandpa, De Grote Sinterklaasfilm, Bon Bini Judeska in tha House, Meskina en AINBO: Heldin van de Amazone. Komende titels zijn Bon Bini Holland 3, Casa Coco, Ikwisthet, DOG, Foodies en overige Nederlandse en Amerikaanse producties. 

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280